Connect with us

Музика

ТИ СИ решението през 2017

Avatar

Публикувано

на

tupani

Задават се големите празници и купоните почват още тези дни. Реши ли вече къде ще празнуваш на Нова Година? Ела на Новогодишното парти в *Mixtape 5* и се зареди с българско Ethno, балкански Brass и мощен Bass! За теб. Защото 2017 ТИ СИ на ход.

Тази година торбата на Дядо Мраз ще е пълна с гайди, бас, тромбони и тонколони. Подаръците на традиционното парти на Fusion Embassy ще се сипят и в двете зали на *Mixtape 5* ето така:.

Ще ти тръгне като по ноти с Тъпани и Гайди квартет. Палката на тъпана ще те извести за началото на 2017, а изненадите валят на парцали. Този път ще чуеш любимите родопски, австралийски и перуански инструменти под съпровода на мъжки глас. Всичко това ще се изтанцува от фолклорната формация Asti Dance. А ТИ СИ на хорото пред сцената.

Не знаех, че на тромпет може да се свири по такъв неповторим начин! ” – споделя самият Майлс Дейвис, след като за първи път отива на ГУЧА, най-мащабният балкански фестивал за духова музика. Шампионът на Гуча, Kristijan Azirovic, ще свири с целия си духов оркестър за теб. Ако си бил на предишните им концерти в София, знаеш какво могат братята сърби.

Advertisement

“Поразяващата уста на Изтока” ще озвучи с мощен бийтбокс празника. Тук си го знаем като SkilleR, а около него градусите и децибелите винаги се покачват значително. Дочухме, че заедно с прекрасната DIA ти подготвят специален подарък и ще го чуеш за първи път на Нова Година.

Хайде на BASS, че партито ще е на макс до сутринта! Не кой да е, а именно HMSU селектират диджейската програма. Очаквай качествен дръм енд бейс саунд с High Roll, Ogonek, Krivak & Charoday, Monotype и Ruji. Ще чуеш на Нова Година едни от институциите на българската бас сцена.

Талантливият DJ и продуцент Funкware се включва с мощен drum & bass и liquid funk. Стилът му се отличава с характерна дълбочина и динамика на звука, признати и от световни величия като Ltj Bukem, Random Movement и Bailey.

Monotype също е важно име в програмата. Познаваш го като част от екипа на Chronic Vibez, а през 2010 си прави собствен дигитален лейбъл – Dubplate Terra. В момента Monotype работи по разширяване и популяризиране на стила си, като прави колаборации с различни чуждестранни артисти.

Ела да чуеш необикновен ритъм и мощен бас от High Roll. Димо Пангелов (Mocks) и Мартин Попов (Konspirator) със сигурност са сред най-емблематичните артисти на българската бас сцена. Тогава и там, в зората на тази сравнително млада музикална тенденция, те заемат твърда позиция на най-предната линия на българската организация за дръм енд бейс култура – H.M.S.U.

Advertisement

ТИ СИ.

Промо билети по 15 лв. (- 40% намаление, валидно до 27.12 за 250 бр. билети) > http://bit.ly/2g8QrLs

FB event: https://www.facebook.com/events/216419525461942/

 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement