Connect with us

Кино

Този юли „Черната вдовица“ се завръща у дома на голям екран

Avatar

Публикувано

на

BlackWidow PayOff BG

Този юли свръхпопулярната и успешна киновселена на Марвел се завръща подобаващо – на несравнимия голям екран. Зрителите най-накрая ще могат да се насладят на впечатляващата мегапродукция Черната вдовица, която бележи дългоочакваното самостоятелно приключение на един от най-ярките и обичани супергерои на Марвел – Наташа Романоф. Във филма тя се изправя пред демоните от своето мистериозно минало и влиза в сблъсък с един от най-опасните си противници – енигматичния Таскмастър, а в ролята на емблематичната отмъстителка отново ще видим неповторимата Скарлет Йохансон.

Този уикенд дебютира нов трейлър на Черната вдовица, който ни разкрива в още по-голяма степен амбициозните мащаби на филма, като наред с величествената визия и бомбастичен екшън, виждаме и обещанието за силното емоционално ядро – трогателната, дълбоко лична история на Романоф, чието завръщане към дома и мрачното ѝ минало дефинира нейната саможертва в края на пътя, който героинята извървява, трансформирайки се от опасен наемен убиец в един от най-важните членове на Отмъстителите.

Интегрална част от вселената на Марвел, Черната вдовица е едно от киносъбитията, които зрителите не бива да пропускат на голям екран през юли.

Действието на Черната вдовица се развива малко след събитията от Първият отмъстител: Войната на героите, когато Отмъстителите са разединени, а част от тях са в немилост, включително и Черната вдовица. Наташа Романоф е принудена да бяга от закона, но в същото време за първи път в живота си действа свободно и сама взима решения за съдбата си. Срещаме се и с нейното „семейство“, включващо Черните вдовици Йелена Белова (Флорънс Пю), която е като родна сестра на Наташа, и по-възрастната, изпечена в шпионския занаят Милена Востоков (Рейчъл Вайс), която е част от мистериозен научен експеримент, както и явяващият се като тяхна бащина фигура Алексей Шостаков (Дейвид Харбър), известен като Червения пазител – руския еквивалент на Капитан Америка.

Режисьор на Черната вдовица е Кейт Шортланд (Lore, Berlin Syndrome), по сценарий на Джак Шейфър (Мошенички от класа) и Нед Бенсън (The Disappearance of Eleanor Rigby). Продуцент е Кевин Файги. В ролите влизат Скарлет Йохансон, Флорънс Пю, Дейвид Харбър, Рейчъл Вайс, Рей Уинстън, Мишел Лий, О. Т. Фегбенле, Уилям Хърт и др.

Advertisement

Черната вдовица се завръща в кината през юли.

Continue Reading
Advertisement