Connect with us

Музика

ТОМА и приятели с чисто ново парче

Avatar

Публикувано

на

121

Новата песен на младия рокаджия се казва „Сподели Коледа“ и е посветена на топлите празници в края на годината. Както се изразява и самия Тома:“ Проектът е изцяло акустичен, с две думи: сгряващ глас и нежни китари, в лицето на много близки за мен приятели музиканти – Бисер Иванов, Георги Янев, Темелко Темелков – Томи и разбира се, Иван Попов – Ванката. Записите се случиха буквално за два дена, като през цялото време в студиото цареше изключително позитивна и приятелска атмосфера, която ще видите и усетите във клипа на парчето J!“. Видеото всъщност представлява мейкинг на случилото се във звукозаписното студио, като зад камерата е Петър Димитров – Братовчеда, а по монтажа, заедно с Тома, бачка и небезизвестния Живодар Димитров – Дарко. Изкусния, лек саунд на парчето е дело на Димитър Йорданов, Христо Добрев и Илия Ранков.

След успеха на последния си сингъл – „Парашут“, певеца решава да намали оборотите и да сподели с хората, магията на коледните празници, като призовава да бъдем добри и да споделяме щастието именно днес, с близки, приятели, роднини и дори със самотните хора на улицата, за които празник също има, както пише и в текста на песента, чиито автор е самият той.

Като подарък за феновете, тази година музикантите решават да пуснат новото си коледно парче, с безплатен даунлоуд от профила им във SoundCloud (https://soundcloud.com/tomabulgaria), така че всички заедно да подгреем Коледния дух със ТОМА и „Сподели Коледа“!

Continue Reading
Advertisement