Открийте ни и в

Музика

Топ музиканти на грандиозно турне с вечните рок хитове

Avatar

публикувано

на

Топ музиканти на грандиозно турне с вечните рок хитове 141

Три поколения музиканти и най-големите хитове в българската рок музика – това е най-новата супергрупа „Легендите“!

Константин Марков и Стенли от Тангра, Константин Цеков от ФСБ, Йордан Караджов от Сигнал, Митко Кърнев от D2, и Любо Киров се събират за поредица от концерти в цяла България, с които ще разкажат историята на българския рок през най-емблематичните си песни от последните 40 години!

Музикалното дежа-ву ще бъде пресъздадено от самите автори и изпълнители на хитовете на сцената, както и от оригиналните аранжименти, в които публиката ще има удоволствието да чуе любимите си песни. Специална мултимедия с автентични кадри ще въвежда в духа на времето, в което парчетата са създадени.

Това е своеобразна машина на времето, която ще ви преведе през историята на българската рок музика.” – обобщава Любо Киров.

Рок спектакълът ще предложи и изненади – Константин Марков, Стенли, Константин Цеков, Йордан Караджов, Митко Кърнев и Любо Киров тепърва се готвят да влязат в нови и нетипични за тях роли! Стенли ще пее хитове на D2, Данчо Караджов – на група ТЕ, а Любо – на ФСБ, като същевременно ще покаже умения като барабанист!

[media-credit name=“снимка:PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]Legendite 2[/media-credit]

“Подготвяме съвременен спектакъл, който ще се хареса дори и на хората, които не са били родени по времето, когато тази музика е създавана!” – обещава Митко Кърнев.

В световен мащаб супергрупите обикновено се събират, за да издават нови парчета. Според участниците в този проект обаче е важно да си припомним и истинските Легенди. “Песните наистина са легендарни, защото всички сме създавали спомени върху тях, преживяли сме ги, а днес ги изпълняваме с нова енергия” – разкрива Данчо Караджов и признава: “За мен “Легендите” е сбъдната мечта, защото винаги съм искал да бъда част от супергрупа!

Турнето „Легендите“ ще стартира тази есен – подробности очаквайте скоро!

Видео от първото участие на “Легендите”:

Facebook-страница на „Легендите“: https://www.facebook.com/TheLegendsBG

Реклама