Connect with us

Кино

Тор: Любов и гръмотевици с гръмотевично представяне в боксофиса

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Бога на гръмотевиците шества в родните киносалони 

През изминалия уикенд Богът на гръмотевиците Тор направи дългоочакваното си завръщане на голям екран с изключително забавния и оригинален Тор: Любов и гръмотевици, който светкавично превзе родния и световния боксофис.

Новото приключение на обичания Отмъстител е гледано от над 33 хил. зрители и с приходи от над 400 хил. лева бележи втория най-голям дебют за годината, изпреварващ този на световните хитове Миньоните 2, Топ Гън: Маверик и Джурасик свят: Господство. Филмът задминава и рекорда на Тор: Светът на мрака за най-голям премиерен уикенд на солов филм от поредицата за Тор и се нарежда сред петте най-успешно стартирали продукции от киновселената на Марвел у нас.

Advertisement

В световния боксофис Тор: Любов и гръмотевици бележи не по-малко гръмотевичен успех. За уикенда филмът е регистрирал приходи от над 300 млн. долара, което е вторият най-голям глобален дебют за 2022 г., изпреварван единствено от Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта, и като цяло третият най-голям от началото на пандемията.

Резултатите на Тор: Любов и гръмотевици не са изненадващи. Водената от носителя на „Оскар“ Тайка Уайтити и Крис Хемсуърт епична продукция предлага едновременно истински трогателна история, впечатляващ космически екшън, много хумор и незабравим рокендрол саундтрак, което гарантира на зрителите в кината бомбастичното кинопреживяване, идеално за летния киносезон.

Любов, рокендрол и гръмотевично забавление ви очакват с Тор: Любов и гръмотевици – вече в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement