Открийте ни и в

Култура

„Трансформърс: Тъмната страна на Луната“ с премиерно излъчване по FilmBox Extra HD

Avatar

публикувано

на

„Трансформърс: Тъмната страна на Луната“ с премиерно излъчване по FilmBox Extra HD 141

Не пропускайте невероятната игра на Шая Лебьоф и Роузи Хънтингтън-Уайтли в събота от 22:00 ч.

Каналите на FilmBox посрещат лятото с редица вълнуващи и популярни продукции, сред които е и поредицата на Майкъл Бей „Трансформърс“. FilmBox Extra HD ще даде началото на звездния филмов маратон с научно-фантастичния екшън „Трансформърс: Тъмната страна на Луната“, който ще дебютира в ефира на канала тази събота от 22:00 часа. Майкъл Бей ще представи на зрителите вълнуващата история за титаничния сблъсък между Автоботи и Десептикони, а в главните роли влизат Шая Лебьоф, Роузи Хънтингтън-Уайтли и Тайрийз Гибсън. Почитателите на фантастиката могат да се докоснат и до мистериозния образ на илюзиониста Хари Худини с романтичната драма „На границата на смъртта“ с Катрин Зита-Джоунс и Гай Пиърс отново в събота, но от 20:25 ч. по FilmBox Extra HD.

Фантастичният екшън „Трансформърс: Тъмната страна на Луната“, режисиран от легендарния Майкъл Бей, за пореден път ще изправи хора и роботи едни срещу други в тежка битка за власт и господство. Лентата разказва за вечната галактическа война между добронамерените Автоботи и унищожителните Десептикони, които отново мерят сили, този път от тъмната страна на Луната. Решени да отмъстят за претърпяното поражение, Десептиконите призовават своя могъщ господар Шокуейв – единственият, способен да унищожи човечеството и Автоботите. Зрителите могат да се насладят на филмова вечер, изпълнена с приключения и екшън тази събота от 22:00 ч. по FilmBox Extra HD.

Друг акцент в съботната програма на FilmBox Extra HD е драма продукцията „На границата на смъртта“, която ще пренесе зрителите в далечната 1926 година. Хари Худини (Гай Пиърс) е прочут илюзионист, чиято основна цел е да докаже кои хора са измамници и кои имат реални свръхестествени способности. За тази цел решава да обяви конкурс с награда от 10,000 долара за този, който може да цитира точните думи на майка му преди нейната кончина. Медиумът Мери Макгарви (Катрин Зита-Джоунс) и дъщеря ѝ решават да се възползват от възможността за печалба, като надхитрят Худини, който вече е влюбен в нея. Зрителите могат да станат част от една вълнуваща история, пълна с мистерии и обрати, тази събота от 20:25 ч. по FilmBox Extra HD.

Това лято каналите на FilmBox ще представят на зрителите редица популярни продукции с интересни и завладяващи сюжетни линии. „Трансформърс: Тъмната страна на Луната“ и „На границата на смъртта“ са само част от вълнуващите заглавия, на които аудиторията може да се наслади това лято. С редица холивудски продукции и любими евъргрийн класики в своето портфолио, филмовите канали, които са част от глобалната медийна компания SPI International, ще продължат да изненадват публиката с филмови заглавия и премиери от целия свят през тази година.

Реклама