Открийте ни и в

Телевизия

Третият сезон на „Островът на 16-те с Беър Грилс“ по Discovery Channel обещава да бъде по-предизвикателен от всякога

публикувано

на

Третият сезон на „Островът на 16-те с Беър Грилс“ по Discovery Channel обещава да бъде по-предизвикателен от всякога 146

Експертът по оцеляване Беър Грилс се завръща за третия непредсказуем сезон на „Островът на 16-те с Беър Грилс“ на 14-и февруари, вторник, от 22:00 ч. по Discovery Channel. Грилс  изоставя 16 мъже и жени от Великобритания на необитаем остров в Тихия океан само с дрехите на гърба им и основни инструменти. Разделени в изцяло мъжки и женски отбор в противоположните краища на острова, двете групи трябва да се открият взаимно, за да подобрят шансовете си за оцеляване.

В премиерните епизоди на „Островът на 16-те с Беър Грилс“ ще видим дали опитът на ветерана от армията Хана я е подготвил за тежките условия на острова. Хана решава да помогне на отбора си да се обедини и отчаяно се опитва да построи заслон. Силна буря обаче пречупва духа ѝ и оставя лагера без надежда за оцеляване. Същевременно Рицван, представител на мъжкия отбор, се надява, че това предизвикателство ще е повратна точка в живота му, която до голяма степен ще промени възгледите му.

Самотният остров може и да изглежда като къс от Рая, но гъстата джунгла е дом на опасни същества, а метеорологичните условия са винаги непредвидими. Много от участниците стигат предела на силите си и поемат ужасяващи рискове, за да си осигурят подслон, храна и вода.

Само след няколко седмици недохранването оказва своето влияние върху жените и те взимат рискованото решение да уловят най-големия хищник на острова – кайман. Дали когато Беър сложи край на мисията ще ги намери сити, или на предела на оцеляването? Ще разберем в „Островът на 16-те с Беър Грилс“ всеки вторник от 14-и февруари, от 22:00 ч., по Discovery Channel.

Третият сезон на „Островът на 16-те с Беър Грилс“ по Discovery Channel обещава да бъде по-предизвикателен от всякога 147

Реклама