Открийте ни и в

Телевизия

Третият сезон на „Островът на 16-те с Беър Грилс“ по Discovery Channel обещава да бъде по-предизвикателен от всякога

MIKA

публикувано

на

Експертът по оцеляване Беър Грилс се завръща за третия непредсказуем сезон на „Островът на 16-те с Беър Грилс“ на 14-и февруари, вторник, от 22:00 ч. по Discovery Channel. Грилс  изоставя 16 мъже и жени от Великобритания на необитаем остров в Тихия океан само с дрехите на гърба им и основни инструменти. Разделени в изцяло мъжки и женски отбор в противоположните краища на острова, двете групи трябва да се открият взаимно, за да подобрят шансовете си за оцеляване.

В премиерните епизоди на „Островът на 16-те с Беър Грилс“ ще видим дали опитът на ветерана от армията Хана я е подготвил за тежките условия на острова. Хана решава да помогне на отбора си да се обедини и отчаяно се опитва да построи заслон. Силна буря обаче пречупва духа ѝ и оставя лагера без надежда за оцеляване. Същевременно Рицван, представител на мъжкия отбор, се надява, че това предизвикателство ще е повратна точка в живота му, която до голяма степен ще промени възгледите му.

Самотният остров може и да изглежда като къс от Рая, но гъстата джунгла е дом на опасни същества, а метеорологичните условия са винаги непредвидими. Много от участниците стигат предела на силите си и поемат ужасяващи рискове, за да си осигурят подслон, храна и вода.

Само след няколко седмици недохранването оказва своето влияние върху жените и те взимат рискованото решение да уловят най-големия хищник на острова – кайман. Дали когато Беър сложи край на мисията ще ги намери сити, или на предела на оцеляването? Ще разберем в „Островът на 16-те с Беър Грилс“ всеки вторник от 14-и февруари, от 22:00 ч., по Discovery Channel.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Реклама https://www.facebook.com/events/448503252871986

Lifestyle

Първият български космонавт с ексклузивно интервю за „100% будни“

MIKA

публикувано

на

от

снимка: Десислава Кулелиева

В понеделник (12 април), в предаването „100% будни“ по БНТ 1, водещите Мария Андонова и Стефан А. Щерев ще срещнат зрителите с една забележителна личност – първият български космонавт Георги Иванов.

Неговото ексклузивно интервю за сутрешния слот на обществената телевизия ще бъде излъчено именно на Международния ден на авиацията и космонавтиката. Ден, в който човечеството отбелязва и 60-годишнината от първия полет на Юрий Гагарин в космоса.

Гледайте „100% будни“ всеки делничен ден, веднага след „По света и у нас“ в 9:00 по БНТ 1.

Продължете понататък

Общество

„Господин Магу“ идва по Cartoon Network

MIKA

публикувано

на

от

снимка: ПР

От 12 април зрителите ще могат да се насладят на забавните случки, с любимия герой и неговите спътници, вече и по Cartoon Network.

Господин Магу и приятелите му идват за първи път по Cartoon Network. Гледайте и се забавлявайте с тях от самото начало на сезон 1!

Главният герой е добронамерен човек, който винаги е готов да помогне на околните. Това обаче често причинява бедствия, защото без очилата си той не вижда особено добре. Така непрекъснато създава разнообразни, забавни бъркотии. Въпреки това, винаги успява някак да осуети плановете на единствения си враг –  хамстерът мегаломан Физ.

Премиерата на любимата поредица „Господин Магу“ ще е на 12 април от 17.00 ч. А епизодите ще се излъчват всеки ден по Cartoon Network.

Продължете понататък

Горещо