Connect with us

Lifestyle

La Roche-Posay създаде серума Hyalu B5

Avatar

Публикувано

на

Hyalu B5 TRIO

снимка: ПР

Препоръчван от 90 000 дерматолози по целия свят и отдаден на разработването на ефективни  формули с противостареещо действие, брандът La Roche-Posay създаде серума Hyalu B5 с уникална формула, комбинираща действието на два типа чиста хиалуронова киселина, витамин В5 и мадекасозид, който печели сърцата на милиони жени по целия свят. За допълване на действието на серума, гамата предлага още два продукта на основата на хиалуронова киселина и витамин В5 – крем за лице Hyalu B5 и крем за околоочен контур Hyalu B5 Eyes.

Серията Hyalu B5 е изключително подходяща и помага при борба с „хроничното“ стареене на кожата, чийто белези са бръчки, загуба на обем и еластичност на кожата, признаци на уморена кожа и липса на сияйност. В основата на всички тези проблеми е намаленото количество хиалуронова киселина или така наречената „молекула за обем“. С течение на времето количеството ѝ постепенно се изчерпва, а до 50-годишна възраст кожата губи около 50% от първоначалното си ниво на хиалуронова киселина.

Hyalu B5 serum

снимка: ПР

Решението на La Roche-Posay е серията за коригираща грижа против бръчки и за възстановяване еластичността на кожата. Формулата на Hyalu B5 съчетава комбинация от два типа хиалуронова киселина с различно молекулно тегло: хиалуроновата киселина с високо молекулно тегло, която образува невидима бариера на повърхността на кожата, задържайки влагата за изпълване на бръчките и фините линии.

Advertisement

Хиалуроновата киселина с ниско молекулно тегло, която прониква дълбоко в кожата за изпълване отвътре, като същевременно стимулира клетъчното обновяване.

Витамин В5, другата основна съставка, подпомага процесите на естествено възстановяване на кожната бариера, успокоява и намалява чувството на дискомфорт.

Hyalu B5 cream

снимка: ПР

„Кожните промени, свързани с хронологичното стареене или фотостареенето, като поява на бръчки, отпуснатост и промени в пигментацията, подтикват пациентите да търсят козметични процедури или специфична продукти за грижа за кожата – за подобряване на външния си вид. Моята професионална препоръка е да се търсят съветите на дерматолог, особено при повишена чувствителност на кожата, да се прилагат неагресивни хидратиращи продукти, както и продукти с добре подбрани противостареещи съставки, като хиалуронова киселина, витамин В5 и мадекасозид. Съответно това води до забавяне процесите на стареене, които са засилени при чувствителната кожа. Серията Hyalu B5 на La Roche-Posay е отличен избор, защото освен деликатно хидратиране и подхранване, осигурява и защитна бариера срещу външните фактори и така се грижи за чувствителната кожа на всяка възраст.”, споделя д-р Ирина Шаркова, специалист „Дерматология и венерология“ и утвърдено име в сферата на естетичната и клинична дерматология.

„Освен, че обожавам чувството да използвам продукт до край, обожавам и чувството той да ми е харесал. Кожата ми е видимо по-плътна, хидратирана, без червенини и изморен вид. Hyalu B5 продължава да е част от моята рутина и грижа за кожата.“, споделя Алис Симеонова, моден инфлуенсър и автор на блога Mademoiselle Aïa.

Продуктите HYALU B5 #larocheposayantiage могат да бъдат открити във всички оторизирани аптеки и техните онлайн магазини.

Advertisement

#HyaluB5ForAll #hyaluB5routine #larocheposayantiage #HyaluB5range #LPRLove #AntiAging

Hyalu B5 Eyes

снимка: ПР

Повече информация за гамата Hyalu B5 за грижа против стареене и за хидратиране можете да намерите на: www.laroche-posay.bg.

Continue Reading
Advertisement