Открийте ни и в

Красота

ТРИОТО HYALU B5 ОТ LA ROCHE-POSAY Е НАДЕЖДНИЯТ СЪЮЗНИК СРЕЩУ СТАРЕЕНЕТО НА КОЖАТА

Avatar

публикувано

на

ТРИОТО HYALU B5 ОТ LA ROCHE-POSAY Е НАДЕЖДНИЯТ СЪЮЗНИК СРЕЩУ СТАРЕЕНЕТО НА КОЖАТА 156

Препоръчван от 90 000 дерматолози по целия свят и отдаден на разработването на ефективни формули с противостареещо действие, брандът La Roche-Posay създаде серума Hyalu B5 с уникална формула, комбинираща действието на два типа чиста хиалуронова киселина, витамин В5 и мадекасозид, който печели сърцата на милиони жени по целия свят. За допълване на действието на серума, гамата предлага още два продукта на основата на хиалуронова киселина и витамин В5 – крем за лице Hyalu B5 и крем за околоочен контур Hyalu B5 Eyes.

Серията Hyalu B5 е изключително подходяща и помага при борба с „хроничното“ стареене на кожата, чийто белези са бръчки, загуба на обем и еластичност на кожата, признаци на уморена кожа и липса на сияйност. В основата на всички тези проблеми е намаленото количество хиалуронова киселина или така наречената „молекула за обем“. С течение на времето количеството ѝ постепенно се изчерпва, а до 50-годишна възраст кожата губи около 50% от първоначалното си ниво на хиалуронова киселина.

Решението на La Roche-Posay е серията за коригираща грижа против бръчки и за възстановяване еластичността на кожата. Формулата на Hyalu B5 съчетава комбинация от два типа хиалуронова киселина с различно молекулно тегло: хиалуроновата киселина с високо молекулно тегло, която образува невидима бариера на повърхността на кожата, задържайки влагата за изпълване на бръчките и фините линии.

Хиалуроновата киселина с ниско молекулно тегло, която прониква дълбоко в кожата за изпълване отвътре, като същевременно стимулира клетъчното обновяване.

Витамин В5, другата основна съставка, подпомага процесите на естествено възстановяване на кожната бариера, успокоява и намалява чувството на дискомфорт.

Кожните промени, свързани с хронологичното стареене или фотостареенето, като поява на бръчки, отпуснатост и промени в пигментацията, подтикват пациентите да търсят козметични процедури или специфична продукти за грижа за кожата – за подобряване на външния си вид. Моята професионална препоръка е да се търсят съветите на дерматолог, особено при повишена чувствителност на кожата, да се прилагат неагресивни хидратиращи продукти, както и продукти с добре подбрани противостареещи съставки, като хиалуронова киселина, витамин В5 и мадекасозид. Съответно това води до забавяне процесите на стареене, които са засилени при чувствителната кожа. Серията Hyalu B5 на La Roche-Posay е отличен избор, защото освен деликатно хидратиране и подхранване, осигурява и защитна бариера срещу външните фактори и така се грижи за чувствителната кожа на всяка възраст.”, споделя д-р Ирина Шаркова, специалист „Дерматология и венерология“ и утвърдено име в сферата на естетичната и клинична дерматология.

Освен, че обожавам чувството да използвам продукт до край, обожавам и чувството той да ми е харесал. Кожата ми е видимо по-плътна, хидратирана, без червенини и изморен вид. Hyalu B5 продължава да е част от моята рутина и грижа за кожата.“, споделя Алис Симеонова, моден инфлуенсър и автор на блога Mademoiselle Aïa.

Продуктите HYALU B5 #larocheposayantiage могат да бъдат открити във всички оторизирани аптеки и техните онлайн магазини.

#HyaluB5ForAll #hyaluB5routine #larocheposayantiage #HyaluB5range #LPRLove #AntiAging

Повече информация за гамата Hyalu B5 за грижа против стареене и за хидратиране можете да намерите на: www.laroche-posay.bg и тук.

Facebook: larocheposaybulgaria

Instagram: @larocheposay

 

H YALU B5: ГРИЖА ЗА КОЖАТА В 3 СТЪПКИ

ТРИОТО HYALU B5 ОТ LA ROCHE-POSAY Е НАДЕЖДНИЯТ СЪЮЗНИК СРЕЩУ СТАРЕЕНЕТО НА КОЖАТА 157

СЕРУМ HYALU B5: СВЕЖ ХИДРАТИРАЩ ВОДЕН ГЕЛ ЗА ВСИЧКИ ТИПОВЕ КОЖА Любимият на жените серум Hyalu B5 на основата на хиалуронова киселина, витамин B5, мадекасозид и термална вода La Roche-Posay, е първата и основна стъпка от вашата противостарееща рутина. Нанася се върху лицето, шията и деколтето, сутрин и вечер, а освен това е предназначен и за грижа след козметични и естетични процедури. Ефикасността му се потвърждава и от резултатите, които само след един час показват подобрена кожна бариера, след четири часа изпълва кожата, а след четири седмици употреба бръчките видимо намаляват. Бързо възстановява гъвкавостта, еластичността, здравия и свеж тен на кожата. Бръчките и фините линии стават по-малко видими, а кожата изглежда обновена.

ТРИОТО HYALU B5 ОТ LA ROCHE-POSAY Е НАДЕЖДНИЯТ СЪЮЗНИК СРЕЩУ СТАРЕЕНЕТО НА КОЖАТА 158

HYALU B5 ЗА ОКОЛООЧЕН КОНТУР: ВИСОКОЕФЕКТИВНА ГРИЖА ЗА ОКОЛООЧНАТА ЗОНА БЕЗ ПАРФЮМ Кожата около очите е четири пъти по-тънка, а поради това и по-чувствителна, в сравнение с кожата на останалата част от лицето. Освен това, през деня мигаме средно около 10 000 пъти; това допълнително прави кожата около очите дехидратирана. Кремът за околоочен контур Hyalu B5 ефикасно намалява следите от умора, правейки контурите на околоочната зона да изглеждат по-пълни. Постига се по-свеж и отпочинал вид. Нанася се сутрин и вечер и представлява идеална основа за грим. Проучванията показват, че много скоро след нанасянето 78% от жените твърдят, че кожата около очите вече не изглежда по-различна, 80% от тях, че е хидратирана, 75% – че фините линии около очите са видимо намалели, а след 4 седмици е установена 25% по-малка видимост на торбичките под очите.

ТРИОТО HYALU B5 ОТ LA ROCHE-POSAY Е НАДЕЖДНИЯТ СЪЮЗНИК СРЕЩУ СТАРЕЕНЕТО НА КОЖАТА 159

HYALU B5: ИНТЕНЗИВЕН ХИДРАТИРАЩ КРЕМ ЗА ВСИЧКИ ТИПОВЕ КОЖА Формулиран с комбинацията от активни съставки хиалуронова киселина и витамин В5, кремът за лице HYALU B5 е подходящ за дехидратирана кожа с признаци на стареене като загуба на обем, еластичност и поява на фини линии и бръчки, която се нуждае от допълнителни грижи. Хидратира ефикасно и връща свежестта и блясъка на уморената кожа. Нанася се върху лицето, шията и деколтето, като последната стъпка от вашата рутинна грижа, сутрин и вечер. Може да се използва самостоятелно или в комбинация със серум Hyalu B5. Проучванията показват, че 87% от жените твърдят, че кожата им изглежда по-еластична, 79% – че тенът им изглежда по-свеж, а 64% от тях споделят, че бръчките им са по-малко видими.

Серум Hyalu B5 на La Roche-Posay препоръчана информативна цена: 72,70 лв.

Крем за лице Hyalu B5 на La Roche-Posay препоръчана информативна цена: 54,80 лв.

Крем за околоочен контур Hyalu B5 на La Roche-Posay препоръчана информативна цена: 49,50 лв.

Реклама