Connect with us

Музика

Три групи и множество селектори за юбилей на Shuffle в Terminal 1

Avatar

Публикувано

на

SHUFFLE POSTER

SHUFFLE_POSTERОнлайн – радио предаването Shuffle – музика без ограничения (може да слушате тук:  (http://www.mixcloud.com/shuffleshow/ ) ще отпразнува своя 30-ти брой с концерт – парти, организрано съвместно с един от най-авторитетните клубове за жива музика в България – Club Terminal 1. Събитието ще се състои на 12-ти септември, петък, като празничната вечер започва в 21.00 ч.

В Terminal 1 публиката ще може да чуе на живо три от най-обещаващите и актуални български банди – новата надежда за качествена алтернативна музика у нас: Jeremy?, както и откритието на миналия клубен сезон – колоритните RaJa&The Band. За първи път на сцената на Terminal 1ще забият и момчетата от обещаващия  електро-индъстриъл проект – APEMEN, които ще представят най-новите си парчета от предстоящото им да излезе през есента,  дебютно EP.

За доброто настроение – с много музика и без стилови рамки, ще се погрижат познатите с добрия си подбор селектори: ShakerMaker, Krassi Moskov (ZRock), Vajarov & Paci Pac Pac, GingerHead, DJ Strange Affection, Soregashiи Criteria&Al Nik (Fruit Sessions).

В петъчната вечер вратите на клуба ще отворят в 21:00, директно с част от селекторите, а концертната част ще започне в 22:30, като, с няколко музикални паузи, сценичните изяви ще продължат поне три часа след полунощ. Билетите са на символичната сума от 5 лв. и ще се продават само на място – на входа на Терминал 1.

За Shuffle:

Shuffleе предаване за музика без ограничения, което се отличава с представяне на нова музика както на утвърдени, така и на по-непознати групи и изпълнители от цял свят и разбира се от България. Всяка седмица има актуални гости, в някои от изданията включват и гост-водещи, както и акустични изпълнения на български групи. Всяка седмица след четвъртък,  в 18.00 ч. шоуто може да се слуша по всяко време и навсякъде, на интернет адрес: http://www.mixcloud.com/shuffleshow/ . За повече от 6 месеца активен живот, Shuffle покани над 40 актуални български музиканти, журналисти и културни личности и беше слушано близо 6000 пъти от меломани по цял свят.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement