Открийте ни и в

Музика

Три рок банди черпят за летния концертен сезон

Avatar

публикувано

на

Три рок банди черпят за летния концертен сезон 141

С тройна рок комбинация стартира лятото за любителите на твърдия саунд в столицата. Трудно пробиващото слънце забавя усещането за сезона, но музикантите от PSS решиха да го предизвикат, не само астрономически, като поканиха приятелите си от Digital Shadows и Sheky, за да забият заедно на 24 юни (сряда) в столичния рок бар Rock IT.

[media-credit id=2 align=“alignleft“ width=“358″]Sheky[/media-credit]

Групарите са измислили специален жест към феновете, за да им напомнят, че топлите месеци и бирата са в перфектна комбинация, а рок музиката влиза в „горещия“ си период. Безплатно пиво ще получи всеки пети, влязъл на концерта. PSS имат повод да почерпят и поради факта, че са в процес на записи за 3 нови песни. Младата банда набра скорост много бързо на родната сцена. Част от успехите й включват: първия български live streaming концерт в Youtube, парчето „Краят на дъжда” влезе в класацията на Z-Rock и има над 20 000 гледания в YouTube, номинации за годишните музикални награди на БГ Радио 2014 в категориите БГ клип, БГ песен и БГ група. PSS са Сандра Петрова – вокал, Лени – китара, Константин Савов – барабани и Светослав Димитров – бас.

PSSPIMP SWITCH SEQUENCE 

Рок групата е създадена през 2005 г. в Солун с един училищен проект, който по-късно е преименуван на Pimp Switch Sequence (PSS). Името идва по време на една разходка към връх Олимп. То симовлизира желанието на бандата да върне аналоговото звучене с реални инструменти.

От началото на 2014 PSS се установяват трайно в София. През годината пускат авторските хитове „Мечта”, „Не го мисли” и „Краят на дъжда”.

PSS правят първия по рода си online концерт в България, който се предава директно в сайта YouTube.

 

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1024″]PSS[/media-credit]

Още информация за PSS, снимки и музика можете да намерите на:

Официална страница: http://www.pssband.com

Facebook: https://www.facebook.com/PimpSwitchSequence

Instagram: http://instagram.com/PSSband

YouTube channel: https://www.youtube.com/user/pimpswitchsequence

SoundCloud: https://soundcloud.com/pimpswitchsequence

Реклама