Открийте ни и в

Tехнологии

Тройният Мтел микс вече е с повече минути за разговори и мобилен интернет

Avatar

публикувано

на

Тройният Мтел микс вече е с повече минути за разговори и мобилен интернет 141

Повече минути за разговори и повече мегабайти за мобилен интернет ще включва тройният Мтел микс от тази седмица.

Телекомът ще предложи на абонатите си 700 минути за разговори към всички мрежи в страната, вместо досегашните 500, като неизговорените минути могат да се прехвърлят в следващия месец. Потребителите ще получат и 200 мегабайта повече за сърфиране в мобилната мрежа на Мтел. С новите условия на тройния микс мегабайтите вече ще са 700. Пакетът включва още и 30 Mbps домашен интернет, както и абонамент за икономичния IPTV план, който предлага над 55 телевизионни канала. Месечната такса на микса е 24,99 лева.

Предложението важи както за нови, така и за настоящи абонати на Мтел. Офертата е предпочитана от клиентите, защото чрез нея те получават готова комбинация от висококачествени услуги за своето домакинство, при това срещу оптимална месечна такса.

Ако потребителите предпочетат да се възползват от други комбинации между тарифа за разговори и фиксирани услуги, те ще получат отстъпка от месечната такса на тарифния си план. Отстъпката за комбинация между някоя от тарифите Мтел трансфер или Мтел безкрай с домашен интернет е 15%. Ако клиентът реши да добави телевизия и домашен интернет, отстъпката ще бъде 20%.

Реклама