Connect with us

Събития

Трудни избори и неочаквани срещи в С река на сърцето

Avatar

Публикувано

на

Soma i Boris

снимка: ПР

Следете вълнуващия развой на семейната сага от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA

Редица загадки ще намерят своя отговор, но същевременно ще се преплетат и нови, изненадващи събития в „С река на сърцето“ тази седмица по NOVA. За семейната винарна „Бонония Боневи“ предстоят тежки дни и ще започват първите професионални конфликти между Вяра (Луиза Григорова) и Борис (Александър Димов).

След като разтърси света на Вяра из основи, Зоран Васович (Игор Ангелов) отправя особено предложение и към Петър (Александър Сано) в замяна на неговата свобода. Пред бившия рейнджър започват да се нареждат серия от проблеми и въпроси, на които ще трябва да намери отговор. Брат му Лазар (Христо Петков) ще добави и още един – коя е Боряна (Йоанна-Изабелла Върбанова) и може ли Петър да ѝ помогне.

В светата обител на манастира Лазар прави нова крачка по пътя към истината за момичето, а полицай Тополска опитва да хвърли светлина върху серията неразрешени случаи, свързани с други изчезнали млади жени.

Advertisement

Петя Кабурова (Цветина Петрова) разбира, че старата ѝ любов Борис си има нови проблеми. Дали романсът им има бъдеще или световете, в които двамата вече живеят, не са се отдалечили твърде много? Часовникът тиктака и Борис трябва да намери решение на проблемите си със Сома (Пламен Манасиев).

В това време сестра му Вяра се завръща с гръм и трясък във винарната, за да заяви, че ще влезе във владение на своя дял – и не е единствената, която носи новини. Стефан Тополски (Малин Кръстев) също идва да търси Борис и то по съвсем неочаквани причини – но още по-неочаквано е онова, на което се натъква в избата.

Междувременно Вяра и Борис се изправят един срещу друг в първия си професионален конфликт в „Бонония Боневи”. Докато опитва да бъде арбитър в него, Даниела научава информация, която я вълнува. Изглежда, че и тя, и Тополски имат интерес към древен сорт грозде, който би могъл да промени бъдещето на винарната. Даниела ще трябва да разбере дали и технологът вижда нещата, както тя. За нея започват да се разгръщат и други въпроси, свързани с неподозирани тайни от миналото.

От добре заровената история на Мики (Яна Маринова), предшестваща идването ѝ във Видин, също изплуват все повече интересни детайли.

Не пропускайте да разберете какви предизвикателства очакват още героите в семейната сага „С река на сърцето“ тази седмица от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

Advertisement

Следете всичко за „С река на сърцето“ на Facebook страницата и Instagram профила на продукцията.