Connect with us

Култура

Турбо зона и Лъскави трошки по VIASAT EXPLORE

Avatar

Публикувано

на

снимка:© Boatrocker Rights

Закопчайте коланите си и влезте в Турбо зоната на Viasat Explore всеки петък, още от 1 юли, за маратон от предавания (включително нов сезон на „Лъскави трошки“) с любимите ни ловци, реставратори и фанатици на автомобилите. От австралийската пустош до британската провинция и Лас Вегас в САЩ – по целия свят има хора, които споделят вашата страст към автомобилите и превръщането на ръждясали товарни коли и забравени фаворити в автомобили, които с гордост бихте нарекли свои.

Лъскави трошки

Премиера от петък 1 юли в 21:00 ч.

Advertisement

Сезон: 3

Брой епизоди: 12 x 60 мин.

Оригинално заглавие: Flipping Bangers

Година: 2022

Гъс Грегъри и Уил Трикет са зарязали службите си, за да търгуват с автомобили, които хората обикновено избягват, и след два сезона (и 23 коли досега) се завръщат с още! Използвайки собствените си пари и стремейки се да удвоят всяка изхарчена лира, те обикалят из страната в търсене на коли, които всеки друг направо би подминал. Изгонени от предишната си работилница от раздразнени съседи, те са на съвсем ново място, което включва стари транспортни контейнери, тъмна и влажна каравана, както и два удобни стола, които придават усещането за дом. Момчетата представят по една кола във всеки епизод и колите варират от най-негодния Ролс-Ройс във Великобритания до прекрасен Триумф Хералд. Страстни фенове на автомобилите, двамата водещи избират евтини коли, които ги интересуват, цапат ръцете си и приемат неуспехите почти така, както и моментите на успех… защото такъв е животът.

Advertisement

Преследване на чудовища

Премиера от събота 30 юли в 21:00 ч.

Сезон: 2

Брой епизоди: 12 x 60 мин.

Advertisement

Оригинално заглавие: Chasing Monsters

Година: 2016

От търсене на зъбат хищник в пълните с пирани води на Амазонка до гмуркане с гигантска тигрова акула на Бахамските острови, в този втори сезон екстремният авантюрист Сирил Шоке ни отвежда още по-далеч и по-дълбоко в свят на мистериозни и опасни подводни същества. Проследяваме Сирил, докато той открива невероятни същества и отдалечените райони на света, където те се крият, и се опитва да отговори на мистериозни въпроси по пътя си – наистина ли баракудите атакуват хора; защо есетрите от Персийския залив скачат и нараняват лодкарите; може ли огромните акули и гигантският червен тон да бъдат защитени? С помощта на ревностни местни експерти Сирил отговаря на тези и други въпроси, докато изследва океани, реки и езера по земното кълбо, за да открие най-голямата риба в живота си.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement