Открийте ни и в

Lifestyle

Туристическият www.tovae.bg стартира официално

публикувано

на

Туристическият www.tovae.bg стартира официално 137

Онлайн платформата www.tovae.bg е естествено продължение на националния видеокаталог „Това е България“, събрал най-красивото от страната ни в 12 тематични епизода. Поредицата придоби изключителна популярност през годините и е единственият документален видео продукт на тема България за последното десетилетие.

В каталога www.tovae.bg сме подбрали повече от 1000 видеофилма, посветени на България, както и над 4000 фотографии, заснети из всички кътчета на страната. Съдържанието на сайта ще бъде обновявано регулярно, като само в предстоящите няколко месеца споделените материали в него ще нараснат близо два пъти.

Всички ресурси, споделени във видео и фото библиотеката, могат да се използват с образователна и обучителна цел. Сайтът ще се стреми да повиши интереса и вниманието към родния туризъм и неговото многообразие, както и да обогати идеите за различни вълнуващи маршрути, непознати места и уикенд дестинации.

Всеки може да подкрепи www.tovae.bg  като закупи копие от документалната поредица – националния каталог „Това е България“, на www.shop.tovae.bg. Средствата от продажбата ще бъдат вложени, за да се обогати библиотеката от изображения в сайта.

Заснемането на продължението на документалната поредица „Това е България“ започна през 2020-та година и ще бъде първата мащабна документална продукция, заснета на 8К и посветена отново на страната ни.

Реклама