Открийте ни и в

Lifestyle

Търси се шофьор на камион за роля в най-новия български филм “Привличане”

Avatar

публикувано

на

Търси се шофьор на камион за роля в най-новия български филм “Привличане” 141

В лентата той ще си партнира с Volvo FH 16 със 750 к.с., Яна Маринова, Башар Рахал, Луиза Григорова, Койна Русева и Александър Сано

Volvo Trucks обявява кастинг за шофьор-актьор, който да участва в най-новия български игрален филм “Привличане”. В лентата той ще си партнира с най-мощния камион в света в серийно производство – Volvo FH 16 със 750 к.с. и едни от най-големите звезди на българското кино – Яна Маринова, Луиза Григорова, Александър Сано, Койна Русева, Радина Боршош и Башар Рахал.

“Макар и епизодична, ролята е много важна за нас. Искаме да покажем, че българските шофьори на камиони са професионалисти, хора като всички нас, които имат нелека работа, но я вършат с достойноство. Искаме остарялото и невярно клише за “тираджията” да остане в миналото, където му е мястото.”, обясни Ина Игнатова, Директор Маркетинг и комуникации, Волво Груп, Регион Централна и Източна Европа.

Всички желаещи да участват трябва да изпратят кратко любителско видео, в което да се представят и да отговорят защо искат да участват във филма до 23 август на Facebook профила на Волво Тръкс България или e-mail: office@protone.bg.

Снимките на „Привличане“ започват през август, а лентата се очаква да е в киносалоните в началото на 2018 година. В центъра на сюжета е завладяваща история за успеха, амбициите и любовта, разкриваща много актуални и общочовешки теми, които вълнуват всички поколения, а изключителната танцова хореография и динамиката на лентата ще я направят различна и запомняща се. режисьор е Мартин Макариев. Сценарият е дело на Яна Маринова, Борислав Захариев и Георги Ангелов.

“Решихме да подкрепим “Привличане”, защото вярваме, че у нас могат да се правят качествени и забавни филми. Освен това поканата дойде от Яна Маринова, с която сме си партнирали вече успешно при създаването на първия 4D мапинг в България и вярваме, че това ще е хубаво продължение на приятелството ни.”, допълни Ина Игнатова.

Реклама