Открийте ни и в

Култура

„Убийство в дома на свещеника“ и „Трупът в библиотеката“ с нов тираж

Avatar

публикувано

на

„Убийство в дома на свещеника“ и „Трупът в библиотеката“ с нов тираж 141

На 14 юни излизат от печат нови тиражи на две книги от Агата Кристи – „Убийство в дома на свещеника“ и „Трупът в библиотеката“ под флага на издателство „ЕРА“.

Агата Кристи е най-популярният криминален автор в света. Нейните произведения са преведени на над сто езика, продадени в повече от два милиарда екземпляра. Ексцентрична, непредсказуема и вечно интригуваща, Агата Кристи е обявена за „Първата дама на криминалния жанр“.

„Убийство в дома на свещеника“ е първият роман на Агата Кристи, в който главна героиня е симпатичната госпожица Марпъл. Той е сред най-популярните творби на авторката.

Спокойствието в заспалото селце Сейнт Мери Мийд е разтърсено от убийството на полковник Протеро. Жертвата не е сред любимците на населението, затова и заподозрените са мнозина. Възможно ли е невярната му съпруга да е убиецът? А нейният любовник? Дори дъщерята на полковника има мотив.

За пръв път госпожица Марпъл демонстрира брилянтните си способности, с които разкрива и наказва дори и най-подлите престъпници.

Реклама