Connect with us

Кино

Уестърн, престъпления и правосъдие по TV1000

Avatar

Публикувано

на

снимка: © Lionsgate

„Трафик“, „Четирима братя“ и „Огън в кръвта“ са в криминалния жанр, „Млади стрелци“ и Клинт Истууд добавят уестърн

За феновете на криминалния жанр всяка сряда и четвъртък този януари филмотечният TV1000 прави подбор от качествени криминални филми, сред които „Време да убиваш“ с Матю Маконахи и Кевин Спейси, „Жега“ с Ал Пачино и Робърт Де Ниро, „Четирима братя“ с Марк Уолбърг и още. „Трафик“ с Майкъл Дъглас и Бенисио Дел Торо – от 12 януари – описва борбата срещу наркотиците в САЩ, а „Огън в кръвта“ с Джейсън Стейтъм проследява оттеглил се убиец в опит да спаси живота си.

В петък вечер пък се връщаме в 19-ти и началото на 20-ти век и се сблъскваме с единаци, разбойници, шерифи и личности като Били Хлапето с филми като „Непростимо“ с Клинт Истууд, „Завръщането“ с Леонардо Ди Каприо, „Ще се лее кръв“ с Даниел Дей Луис и „Млади стрелци“ – от 6 януари.

Рубрика: Сезон на престъпления и правосъдие

Advertisement

Всяка сряда и четвъртък в 22:00 ч. от сряда 4 януари

Два от филмите, които ще представим като премиери този месец, попадат изцяло в криминалния жанр; „Трафик“ с Майкъл Дъглас описва борбата срещу наркотиците в САЩ, а „Огън в кръвта“ с Джейсън Стейтъм проследява трескавите опити на оттеглил се от действие убиец да спаси живота си.

В допълнение към тези премиери, за нашите верни филмови фенове сме направили по-разширен подбор от качествени криминални филми, сред които „Време да убиваш“ с Матю Маконахи, „Жега“ с Ал Пачино и Робърт Де Ниро, „Четирима братя“ с Марк Уолбърг и още.

Гледайте този месец най-добрите криминални драми – от грабежи с високи залози до кражби на самоличност и фалшиви обвинения и от сложни разследвания на убийства до объркани съдебни дела и мистериозни холивудски убийци.

Advertisement

Трафик

Четвъртък 12 януари в 22:00 ч.

Изследване от различни гледни точки на борбата на САЩ срещу наркотиците. Борбата става лична за новия ръководител на Службата за политика и контрол върху наркотиците, когато той открива, че добре образованата му дъщеря злоупотребява с кокаин в хубавия им дом в предградията.

В Мексико полицай с недостатъци, но благороден по характер, се съгласява да свидетелства в съюз с картел срещу могъщ генерал, а в Сан Диего защитената трофейна съпруга на наркобос трябва да се научи на безмилостния бизнес на съпруга си след неговия арест, застрашаващ луксозния ѝ начин на живот.

Огън в кръвта

Advertisement

Четвъртък 26 януари в 22:00 ч.

Чев Челиос ще започне сутринта си с неочаквано събуждане; замаян, почти неспособен да се движи и с едва биещо сърце, той чува гласа на бандита Рики Верона, който разкрива, че Чев е бил отровен, докато е спял, и му остава само един час живот. Единственият начин да удължи времето, докато отровата спре сърцето му, е да поддържа нивото на адреналина си. Докато часовникът отброява, Челиос сее хаос по улиците на Лос Анджелис и у всеки, който се осмелява да застане на пътя му.

Рубрика: Петък вечер с уестърн

Всеки петък през януари в 22:00 ч. от петък 6 януари

Скачайте на седлото за голямото пътешествие тази зима из Дивия запад! Връщаме се в 19-ти и началото на 20-ти век и се сблъскваме с единаци, разбойници, шерифи и личности като Били Хлапето. Бродете из изоставени градове, стари мини и заснежени планини, пазете се от куршумите в престрелки, борете се с мечки гризли и станете свидетели на раждането на американския петролен бум с „Непростимо“, „Завръщането“, „Ще се лее кръв“ и премиерата на „Млади стрелци“.

Advertisement

Млади стрелци

Събота 6 януари в 22:00 ч.

Уилям Х. Бони, известен още като Били Хлапето, е издирван за дребно престъпление и е заловен от британеца Джон Тънстол, собственик на ранчо, който иска да успее в бизнеса с добитък. Тънстол наема него и още петима своенравни младежи като „регулатори“, които да пазят ранчото му.

Той на свой ред ги учи да четат и ги превръща в по-добри личности. Убийството на Тънстол става причина сприхавият Били и петимата му колеги регулатори да се закълнат да отмъстят.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement