Открийте ни и в

Телевизия

Уитни Тор преживява много неочаквани обрати в премиерния 3-ти сезон на „Моят голям, пищен, фантастичен живот“

публикувано

на

Уитни Тор преживява много неочаквани обрати в премиерния 3-ти сезон на „Моят голям, пищен, фантастичен живот“ 149

В миналото Уитни Тор е била грациозна и атлетична танцьорка, но заради синдрома на поликистозните яйчници теглото ѝ достига до почти 180 килограма. Минава много време преди Уитни да се почувства щастлива в тялото си и да започне да се радва на живота. На 20 юни, вторник, от 22:00 ч. известната танцьорка се завръща за още вълнуващи приключения в новия 3-ти сезон на „Моят голям, пищен, фантастичен живот по TLC, a драматичните мигове ще достигнат връхната си точка.

Уитни Тор преживява много неочаквани обрати в премиерния 3-ти сезон на „Моят голям, пищен, фантастичен живот“ 150

„Този сезон ще е напълно непредвидим. Едно от нещата, които ще забележите е, че имам намерения да създам семейство и определено има неща в новия сезон, които ще ми донесат голямо вълнение, но и голямо разочарование. Очаквайте нещо много лично от мен. Ще има много танци и драматични моменти, които винаги будят интерес. Ще има и много повече епизоди с фокус върху танците, но ще разберете защо в новия сезон“, коментира самата Уитни Тор.

Отскоро Уитни е необвързана, руса, вече има собствена къща и решава да се справя с предизвикателствата по нов начин. Предстоят ѝ много трудни моменти, докато се бори с редица драми, женски конфликти и сериозни танцови състезания, които ще подложат на изпитание силата ѝ и ще завършат неочаквано.

Уитни Тор преживява много неочаквани обрати в премиерния 3-ти сезон на „Моят голям, пищен, фантастичен живот“ 151

Реклама