Открийте ни и в

Култура

Уникална колекция супергерои гостува за първи път в България

Avatar

публикувано

на

Уникална колекция супергерои гостува за първи път в България 141

снимка: ПР

Фигури в реален размер на едни от най-популярните супергерои от света на комиксите ще радват посетителите на Сердика Център 

От 23 юни до 6 юли в Сердика Център ще бъде изложена уникална колекция от постаменти на най-популярните супергерои. Огромните реалистични фигури са изработени с богата детайлност и цветове, като отразяват последните екранни версии на любимите на деца и възрастни супергерои.

Освен отново да представи нещо невиждано в България, със своята нова кампания Сердика Център има за цел и да акцентира и популяризира сред деца и подрастващи добродетелите, които любимите комиксови персонажи въплъщават – доброта, смелост, честност, справедливост, дисциплина, безкористност.

Гостите на Сердика Център могат да открият фигурите на Спайдърмен, зеления гигант Хълк, един от най-популярните детективи и бойци – Батман, Черната пантера, Жената чудо, Ракета, гения Тони Старк в костюма му на Железния човек, Капитан Америка – любим на поколения комикс фенове и бога на гръмотевиците – Тор, разположени на 9 различни локации в търговския център. Самите постаменти пресъздават ключови сцени от популярни екранизации, в които супергероите са в центъра на събитията.

За най-запалените фенове на комиксите Сердика Център ще организира специални супер обиколки, по време на които всеки посетител ще може да се запознае отблизо със света на супергероите, да научи повече за тях и да се потопи в приключенията им. В делничните дни 25 юни и 01-02 юли обиколките ще се провеждат между 14:00 часа и 19:00 часа, а през почивните дни – 26-27 юни и 03-04 юли, туровете започват от 12:00 часа и продължават до 19:00 часа.

Освен да се снимат с любимия си супергерой, посетителите на Сердика Център ще имат шанса да спечелят и вълнуващи награди от търговския център. На Бюро Информация всеки ще може да получи специална книжка за печати, а тези, които открият всички супергерои на трите търговски нива на мола и съберат печатите им, могат да върнат попълнения талон и да участват в томбола за оригинална колекционерска фигурка на супергерой.

Пълна информация може да се открие на serdikacenter.bg и във Facebook страницата на Сердика Център.

Входът за посетителите е свободен!

От Сердика Център напомнят, че на територията на търговския център се спазват всички противоепидемични мерки.