Connect with us

Култура

Уникално тв риалити дава награда от 1 000 000 долара

Avatar

Публикувано

на

The Next Marijuana Millionaire ще се излъчва по Amazon Prime, Apple TV, Pluto TV и Roku

Тв риалити „The Next Marijuana Millionaire“ стартира излъчване и ще бъде достъпно за гледане от потребителите на световните стрийминг платформи Amazon Prime, Apple TV, Pluto TV и Roku. Състезанието е от 9 епизода, а за голямата нарада ще се борят 16 участника с  разностранни професии и от най-различни социални кръгове. Шоуто е заснето изцяло в Америка от холивудски екип, а негов създател и главен продуцент е Майкъл Струмейтис (Big Mike). Успешният предприемач направи истинска революция в сектора на производство на медицинска марихуана, както и различни по съдържание торове за земеделието. Неговата компания Advanced Nutrients е с годишен оборот от над 110 милиона долара и присъства в общо 107 страни. Майкъл Струмейтис има 37 годишен опит в този бизнес и е сред най-влиятелните предприемачи в своя отрасъл.

Първото в света риалити шоу в тази индустрия ще се излъчва по целия свят със субтитри на няколко езика. В момента текат преговори предаването да бъде адаптирано и за българските зрители. През месец юли тв канал CNN Entertainment  първи презентира „The Next Marijuana Millionaire“ и излъчи ексклузивен трейлър за дългоочакваното риалити, в което бъдещи предприемачи се борят помежду си показвайки своите бизнес таланти, умения и силни страни. „Пред всички състезатели ще има редица задачи и изпитания, а всеки един от тях ще попада и в екстремни ситуации. Конкуренцията е изключително жестока, а залозите са по-високи от всякога“, коментират от екипа на приключенското риалити.

Победителят ще получи голямата награда от 1 милион долара и договор с Big Mike.  Уникалното шоу не само ще промени живота на някой от участниците, но ще донесе на победителят и огромни възможности за бизнес развитие. „До 2022 г. отглеждането на медицинска марихуана ще се превърне в глобална индустрия с оборот от над 30 милиарда долара и има  много хора, които искат да се присъединят към този успех“, заяви Майкъл Струмейтис по повод старта на „The Next Marijuana Millionaire“.

Веднага след края на снимките на „The Next Marijuana Millionaire“, Майкъл Струмейтис продължи работата си като автор и продуцент на документален филм за световен лидер с важна роля в глобалната политика. Лентата вече е в постпродукция, а към нея проявяват интерес от стрийминг платформата Netflix.

Advertisement

Още новини за това кой ще триумфира в „The Next Marijuana Millionaire“ следете и на официалния сайт: https://themjmshow.com/

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=vq_O48lORx8&feature=emb_logo

Continue Reading
Advertisement