Connect with us

Tехнологии

Услугата WiFi Voicе от VIVACOM вече е налична за цялата серия

Avatar

Публикувано

на

Vivacom 1280x720 1

VIVACOM работи усилено за разширяване на възможностите на своите потребители да общуват с близките си по различни канали. Един от тях е услугата WiFi Voice, която позволява провеждане на разговори през налична WiFi мрежа. Компанията ни е единственият оператор у нас, който я предоставя. В момент, в който голяма част от обществото прекарва времето си предимно вкъщи, WiFi Voice предоставя още един начин да останем свързани със света, да говорим по работа или да се чуем с приятели.

Клиентите, които искат да използват WiFi Voice трябва да имат и активна 4G Voice услуга за провеждане на гласови разговори през 4G мрежата на VIVACOM и съвместимо устройство. Tова е необходимо, за да може при излизане от обхвата на WiFi мрежата разговорът автоматично да се прехвърли към 4G мрежата и обратно, без да прекъсва. Двете услуги са безплатни за клиентите на VIVACOM, а изговорените минути се отчитат спрямо използвания тарифен план. Активирането им става чрез SMS с текст „START” или „START WiFi” на номер 1701.

Компанията ни постоянно разширява списъка с устройства, които поддържат услугата WiFi Voice и тя вече е налична за последните флагмани на Samsung от серията S20 – S20, S20+ и S20 Ultra.

Другите устройства, които позволяват използването на услугата са Huawei P30, P30 Pro и P30 lite, Huawei Nova 5T, Huawei P Smart Pro, P Smart Z и P Smart Z 2019, Huawei P10, Huawei P20 Lite, Mate 20 серията и HONOR 9X.

Continue Reading
Advertisement