Connect with us

Телевизия

Фабриката за илюзии на братя Николаеви в предаването „С БНТ завинаги“

Avatar

Публикувано

на

снимка: Жулиета Маринова

Водещият Драгомир Драганов събира в студиото Ирко, Деница Шопова, Ненчо Илчев и Мирослав Ненков, за да си спомнят за едни от най-добрите илюзионисти

Тази неделя (25 септември), в 19:00 ч., предаването „С БНТ завинаги“ Драгомир Драганов посвещава на фабриката за илюзии на братя Николаеви – Бате Николай и Орфи, за да си спомнят зрителите за едни от най-големите любимци на цирковото изкуство у нас.

В студиото на „С БНТ завинаги“ влизат специалните гости Христо Каранджулов с артистичния псевдоним Ирко – последният от „тримата големи“ илюзионисти, звездата на музикалния театър Деница Шопова и актьорът и фокусник Ненчо Илчев. Всички те ще разкажат интересни случки за живота на Бате Николай и Орфи, които зрителите ще чуят за първи път.

Доктор Мирослав Ненков също ще бъде част от разговора в предаването, като той ще засегне темата трябва ли медицината официално да признае смехотерапията за един от най-успешните методи за лечение дори на най-тежките заболявания.

Advertisement

Предаването „С БНТ завинаги“ с водещ и автор Драгомир Драганов е запазена територия за спомени, където звездни гости разказват вълнуващи и любопитни истории, свързани с личността, на която е посветен всеки отделен епизод.

Continue Reading
Advertisement