Открийте ни и в

Кино

„Феноменалните 2“ с най-гледан трейлър на всички времена!

Avatar

публикувано

на

снимка: ©2018 Disney•Pixar.
All Rights Reserved.

Тринадесет години след като Феноменалните на Брад Бърд се превърна в световен хит с приходи от над 633 млн. и спечели „Оскар“ за най-добър анимационен филм, любимото на малки и големи феноменално семейство се завръща за ново и епично геройско приключение, което обещава да бъде не по-малко успешно. За първите 24 часа от дебюта си, първият тийзър на Феноменалните 2 е бил гледан над 113 млн. пъти, което го прави най-гледания трейлър на анимационен филм за всички времена.

Във Феноменалните 2 Хелън действа като Еластина под светлините на прожекторите, оставяйки Боб у дома с Виолета и Даш да се справя с всекидневните героизми на „нормалния“ живот. Тази трудна за всички промяна става още по-тежка поради факта, че семейството все още не е наясно с пробуждащите се суперсили на бебето Джак-Джак. Когато нов злодей измисля брилянтен и разрушителен план за световно господство, семейството и Мразон трябва да намерят начин отново да работят заедно, което се оказва по-лесно на думи, отколкото в действителност, въпреки че всички са феноменални.

Режисьор е носителят на „Оскар“ Брад Бърд (Железният гигант, Рататуи, Феноменалните), а продуценти са Джон Уолкър (Феноменалните) и Никол Гриндъл (Играта на играчките 3).

Феноменалните 2 ще нахлуят в кината на 2D и 3D на 15 юни 2018.

Реклама