Connect with us

Култура

Финален трейлър подготвя света за Rogue One: История от „Междузвездни войни“

Avatar

Публикувано

на

AN1 FF 010

снимка: Film Frame ©Lucasfilm LFL

Киносъбитието на 2016 г. – Rogue One: История от Междузвездни войни – показа своя финален трейлър. Новите кадри от дългоочаквания първи самостоятелен филм от Вселената на „Междузвездни войни“, създаден от Lucasfilm и Дисни, повдигат допълнително завесата към историята във филма. Във Вселената на „Междузвездни войни“ събитията в лентата, която ще излезе на голям екран през декември, се случват след Епизод III – Отмъщението на ситите и малко преди събитията в Епизод IV – Нова надежда.

Именно в тези времена на размирици и конфликти, група неочаквани герои са събрани с единствената цел да унищожат плановете на най-мощното оръжие на Империята – Звездата на смъртта. Това ключово събитие във Вселената на „Междузвездни войни“ ще събере обикновени хора, които ще извършат необикновени дела, и ще се превърнат в част от нещо много по-голямо от самите тях.

Режисьор на Rogue One: История от Междузвездни войни е Гарет Едуардс, а в главните роли ще видим Фелисити Джоунс, Диего Луна, Бен Менделсон, Дони Йен, Мадс Микелсен, Форест Уитакър, Риз Ахмед и др. Този декември ще видим и един от култовите за сагата герои Дарт Вейдър, чийто глас отново ще бъде на актьора Джеймс Ърл Джоунс. Продуценти на филма са Кейтлин Кенеди, Алисън Шеърмур и Саймън Еманюел.

Rogue One: История от Междузвездни войни идва в кината на 16 декември 2016 на 3D, IMAX 3D и 4DX!

Advertisement

Continue Reading
Advertisement