Connect with us

Lifestyle

Финалът на най-престижния конкурс за красота у нас „Мис България“ предстои!

Avatar

Публикувано

на

12308334 1660231447563965 8810948972804289475 n

снимка: PR

След бляскавия успех на миналогодишната победителка Марина Войкова на световния финал на Мис Планет очакваме нейната достойна заместничка.

Тя ще бъде избрана на 27-мото издание на най-престижния конкурс за красота у нас Мис България. Финалът на конкурса ще се проведе на 19-ти ноември от 19 ч.  в зала Рейнбоу Плаза – София.  Организатор и лицензиант на конкурса  е Модна агенция Интерсаунд с президент Ирина Папазова.

Честа да връчи короната на най-красивата българка за 2016 година има Марина Войкова, Мис България 2015 която донесе най-значимата световна титла в близката история на конкурсите за красота -Мис Планет 2016. Марина ще бъде и водеща на националния финал в компанията на водещия от популярното предаване „Страх“ Атанас Михайлов,

След проведените регионални конкурси от веригата Мис България в 25 малки и големи градове в цялата страна до финала достигнаха 20 претендентки от Бургас, Варна, Троян, Ловеч, Враца,Хасково, Силистра, Пазарджик, София и много други.

Advertisement

Конкурсът Мис България датира от далечната 1929 година. В конкурса по регламент могат да участват неомъжени българки между 17 – 25 години, които трябва както да проявят смелост да се явят и спечелят регионален конкурс, така и да притежават красота, талант, харизматичност, сценично поведение, широка обща култура и добродетели. Престижният конкурс е излъчил много достойни победителки като: Любомира Славчева, Евгения Калканджиева, Наталия Гуркова, Елена Ангелова, Ивайла Бакалова, Роси Иванова, Славена Вътова, Марина Войкова и други.

Конкурсът ще протече в четири тура вдъхновени от шедьовъра на Чайковски „ Лебедово езеро“ : атрактивен тематичен тур , тур по бански костюми, специално създадени за конкурса от „Делфина“ ,тур с официални тоалети  подготвени от Стоян Радичев, полуфинал и финал.

В едноседмична програма на конкурса момичета ще изпълняват различни атрактивни задачи и мисии,в който ще покажат свойте възможности,интереси и таланти. Старта на тази програма ще започне с официално – Welcome party.

За членове на журито са поканени светски личности, утвърдени изпълнители и модни експерти и рекламодатели.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement