Connect with us

Култура

Фин Улфхард и Кайл Маклоклан са лицата в есенната кампания на Sprandi

Avatar

Публикувано

на

SPRANDI SS22 Shot 06 096 V4 120dpi НЕВ

снимка: ПР

Филмови звезди в кампанията на SPRANDI „TAKE A BREATH” ЕСЕН/ЗИМА 2022 ОТ ССС

Новата колекция на Sprandi „Take a breath“ е… за вас! За вашия комфорт. Моделите, които ще ви накарат да се порадвате на разходка с приятели на чист въздух, да потренирате, да се раздвижите.

Марката Sprandi влиза в есенния сезон, като основното послание на новата колекция е   да се грижиш за себе си, да си здрав и в добра форма. След релакса на лятната почивка е време за физическа активност. Sprandi е марка, известна с висококачествените си материали, модерни технологии и ергономична форма. Продуктите се отличават с модерен дизайн, изненадващи детайли и актуални цветове. Маратонките и сникърсите от базовата колекция на Sprandi са идеални за спорт и разходки из града. Sprandi предлага и удобни анцузи и спортни екипи.

Спрете и поемете дълбоко въздух. Търсете движението, което ви прави щастливи и ви зарежда с положителна енергия. Намерете момент за активна почивка и оставете марката Sprandi да бъде вашия най-добър спътник.

Advertisement

В последната си кампания Sprandi ни отвежда на тенис корта, за да се срещнем отново с любимите си звезди. Лицата на пролетната кампания на Sprandi „Take a breath“ ще представят и есенните модели – идолът на Generation Z актьорът Фин Улфхард от „Stranger Things“, актьорът Кайл Маклоклан, който изигра емблематичния агент Дейл Купър в „Туин Пийкс, и супермоделът от 90-те години Амбър Валета.

Новата колекция на Spandi от ССС е създадена, за да съпътства моментите на активна почивка и спорт. Облечете нашите удобни и леки екипи, обуйте чифт практични   маратонки и допълнете спортния си тоалет със стилни аксесоари. Независимо дали сте на тенис корта или извън него, поемете дълбоко дъх и се почувствайте комфортно и приятно.

Ще намерите актуалните модели в магазините на CCC, на ccc.eu и в мобилното приложение.

Continue Reading
Advertisement