Открийте ни и в

Lifestyle

Фитнесинструктурът, който наруши всички правила – Лазар Радков

Avatar

публикувано

на

Фитнесинструктурът, който наруши всички правила – Лазар Радков 140

Авторът на книгата „Яж шоколад и отслабвай“ и с нов световен рекорд за поставяне – най-забавна премиера на 13 септември!

Лазар Радков все още не може да лети, но вече успя да разбие почти всички познати клишета, що се отнася до здравословното хранене и поддържането на добра форма.

След като вдъхнови над 100 българи да се включат във флашмоба „Лицеви опори пред Парламента за 180 секунди”, създаде каузата #30от30, за да мотивира 1 млн. българи да тренират ежедневно в продължение на 30 дни, и планира да постави рекорд на Гинес, фитнесинструктурът и създателят на Live to Lift Лазар Радков подготвя ново предизвикателство – най-забавна премиера.

„Съветите на Лазо“, познати ви от книгата „Яж шоколад и отслабвай“ – изкачила класациите за най-продавани заглавия само за седмица – ще демонстрираме нагледно на 13 септември 2017 г.  от 19:00 ч. в литературен клуб „Перото“.

Малко преди първия учебен ден Лазар и компания  ще ви научат как да постигнете добра форма, похапвайки най-сладкото и обикновено забранено изкушение – шоколада. Без да ви карат да правите лицеви опори (обещаваме), те ще ви докажат, че движението и влизането във форма са постижими. Лекция, стендъп комедия или просто приятна, но полезна и запомняща се среща, в едно може да бъдете убедени – след тази вечер ще изгорите поне стотина калории от смях.

Заповядайте на 13 септември от 19:00 ч. в литературен клуб „Перото“! От магазин „Маrmalleta”  са приготвили за вас и задължителна здравословна почерпка – шоколад на италианската марка Venchi, съществуваща от 1878 г.!

Следете за актуална информация във Фейсбук събитието: https://www.facebook.com/events/1558213210909243/?fref=ts

Лазар Радков е основател и основен треньор в Live To Lift. Последните години се е отдал предимно на просветителска дейност и се е заел с богоугодната мисия да просвещава масите. Водил е семинари, лекции и обучения в Академията на Telerik, HP, SoftUni, Академия „Аз мога тук и сега!”, Seeburger, Grinders, Kizombaholics BG, Център за работа със зависимости и други.

Реклама