Открийте ни и в

Музика

Фондацията взриви плажа на Hacienda с най-големите български хитове

Avatar

публикувано

на

Фондацията взриви плажа на Hacienda с най-големите български хитове 140

снимка: PR

Фондацията успя да препълни малкия плаж на Лозенец и Hacienda Beach по време на големия им концерт. Хиляди пяха и танцуваха заедно с Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов, Венко Поромански и Валди Тотев, който бе специалната звезда на вечерта. Музикалното събитие на това лято ще се запомни и с трите биса, които отново изкараха на сцената небезизвестните музиканти. Скандиранията на феновете продължиха до малките часове на нощта, а мощна заря освети небето и остави без дъх жителите и гостите на черноморското селище.

На сцената край морето прозвучаха вечните български хитове „Пак ще се прегърнем“, „Червило“, „Няма връщане назад“, „Вълшебен цвят“, „Малкия принц“, „Не така“, „Обещание“, „Епизод от романтичен филм“, „Две следи“, „Уморени крила“, „След десет години“, „Бяла тишина“  и много други, познати на няколко поколения златни поп и рок хитове. Феновете се насладиха и на специално барабанно соло, изпълнено от Венко Поромански.

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]Fondaciata (1)[/media-credit]

„Да чуеш и гледаш на едно място изпълнението на най-големите хитове на Щурците, ФСБ, БТР, Дони и Момчил на фона на уникалния малък залив в Лозенец, е изключително изживяване и привилегия. След музикалния спектакъл на Фондацията, концертите на Лили Иванова в Лозенец и в Операта, фестивала Summer in Pixels, сега вече гледаме напред към нов проект“, сподели собственика на Hacienda Димитър Тодоранов.

Един от най-ревносните фенове на „Фондацията“ се оказа тв водещ Ники Кънчев, който куфееше от първите редици на плажа в Лозенец. Компания му правеше съпругата му Даниела и дъщеря им, която също тактуваше на вечните български хитове. Пред самата сцена се забавляваше Нети и дори пригласяше, когато Дони запя веселяшкия хит „Ближи си сладоледа“. Най-щастлива от ситуацията бе малаката им принцеса Лилия, която се оказа, че знае наизуст всички песни на Дони и Момчил. Концертът бе уважен и от кмета на Община Царево инж. Георги Лапчев.

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]Заря[/media-credit]

Спектакълът бе осъществен с любезната подкрепа на Exclusive by Victory-Булгартабак, които продължават да подкрепят българското изкуство. Гостите дегустираха и от прекрасните вина Verano Azur.

Веднага след концерта на Фондацията в Hacienda стартира и нов музикален DJ фестивал, който ще продължи до 3 август. На 4 август в клуба ще гостува поп дивата Мария Илиева, на 13 август Любо Киров, а на 18 август ще забият момчетата от Ъпсурт.