Connect with us

Tехнологии

Формите на водата в цветната палитра на Huawei P40 Pro

Avatar

Публикувано

на

Смартфоните на HUAWEI винаги са се отличавали и с оригинална цветова гама, а дизайнът и палитрата на P серията разкриват нейната насоченост към по-артистичните среди. Huawei P20 ще се запомни със смелата преливка Twilight, а Huawei P30 с невероятните Breathing Crystal, Aurora, и Amber Sunrise. Всички те са вдъхновени от динамични природни феномени.

Природата остава основна муза за естетиката на Huawei P40 Pro. Той вече е наличен в България в три цвята, перфектно комбиниращи класически стил с модерна интерпретация – Ice White, Silver Frost и Black.

Дизайнът на модела е уникален със своя дисплей, напомнящ за преливаща от всички страни водна повърхност, а красотата на водата в различните й форми в дивата природа и в градската среда продължават темата с цветовете на корпуса на модела. Водата преминава от течност в лед и мъгла, а играта със светлината във всичките й състояния е нищо по-малко от уникална. Чрез регулиране на нюансите, наситеността и яркостта на цветовете е получена невероятна динамика на чистия цвят, с въздействащи светлосенки, оптическа дълбочина и различна текстура.

Така Ice White изглежда като внушителен глетчер от скандинавските страни,

…. а Silver Frost предава специфичното усещане за замръзнал мегаполис рано сутрин. Сребърното покритие е произведено от многопластово матирано стъкло, за да се постигне чисто нова ярка, модерна, металическа визия.

Advertisement

Черното от своя страна в непреходна класика и подчертава дизайна на самия телефон – плавен и изчистен до съвършенство.

Continue Reading
Advertisement