Connect with us

Общество

„Форум бременност и детско здраве” с онлайн издание

Avatar

Публикувано

на

До 12 април родителите могат да задават въпроси към специалисти на сайта на събитието

Социалната изолация и мерките на здравните власти, наложени заради разпространението на COVID-19, направиха провеждането на любимия за хиляди бъдещи и настоящи родители „Форум бременност и детско здраве“ невъзможно през април и наложиха то да се проведе по-късно през годината. Бременността и нуждите на родителите, обаче не могат да чакат нито едно извънредно положение. Затова „Форум бременност и детско здраве“ реши да проведе специално издание – онлайн.

На 13 април, от 13:30 часа, на живо в сайта и социалните мрежи на Форума и на Puls.bg ще се излъчи онлайн дискусия със специалисти, в която бъдещите майки ще получат отговори поне на част от всички въпроси, които имат за бременността и раждането. Водещ ще бъде главният редактор на Puls.bg Румяна Тасева, а гости – утвърдени медицински специалисти. Акцент ще бъде поставен и върху неизбежната за всички тема за бременността, раждането и отглеждането на дете по време на епидемията от COVID-19. Специално внимание ще се обърне и на начините за опазване на психологичното здраве на семейството в контекста на епидемията.

До 12 април всеки може да зададе предварително и въпрос към специалистите на сайта на събитието в рубриката Задай въпрос.

Стриймът ще се излъчи в страницата на „Форум бременност и детско здраве” във Facebook, на сайта на събитието, както и на здравния портал Puls.bg. Специалното онлайн издание е част от мисията на „Форум бременност и детско здраве“ да бъде в помощ на всички бъдещи и настоящи родители, като ги срещне с водещи медицински специалисти, от които да получат точна и достоверна и актуална информация. Огромният интерес и гласуваното доверие към събитието, както и към 13-ото му издание, мотивираха организаторите от Puls.bg да намерят алтернативен канал, с който за пореден път да бъдат до своите участници, макар и от разстояние, докато всички сме #ОтговорниВкъщи.

Advertisement

Специалното онлайн издание се излъчва с подкрепата на тъканна банка „Селена Целс“.

Continue Reading
Advertisement