Открийте ни и в

Музика

ФСБ с обръщение към феновете преди Рок фест „ХОТАЛИЧ“ – Севлиево‘ 2018

Avatar

публикувано

на

ФСБ с обръщение към феновете преди Рок фест „ХОТАЛИЧ“ – Севлиево‘ 2018 141

В емоционално видео обръщение музикантите от легендарната рок група ФСБ се обърнаха към феновете си в България и ги поканиха на Рок фест „Хоталич“ – Севлиево‘ 2018. Рокът ще завладее средновековния град и крепост „Хоталич“ на 31 август и 1 септември и с това Севлиево ще затвърди титлата си на „новата рок столица на България“.

След като вече станаха ясни участниците в тазгодишното издание на фестивала, организаторите от Община Севлиево и лично кметът на града д-р Иван Иванов обещаха невероятно настроение и много забавление. „Тази година шоуто ще е още по-голямо, музиката още по-силна, а изненадите – гарантирани. Рокът до стените на средновековния град и крепост „Хоталич“ е гаранция за добре прекарано време с приятели и стойностна музика“, каза кметът на Севлиево д-р Иван Иванов.

„ФСБ ще сме там, елате и вие, а който не дойде, ще изпусне много“, гарантират  в обръщението си легендите от ФСБ – хедлайнери през първата фестивална вечер. Преди тях на сцената ще излязат Ахат и Мири – млад нашумял изпълнител от Севлиево. Още първата вечер крепостта ще покори и рок групата P.I.F.

Вторият ден купонът ескалира с Pero Defformero, СеверозападняцитеОбратен ефект и Svetlio & the Legends. Много емоции, много рок и много настроение очакват всички, които ще се докоснат до магията на средновековния град и крепост „Хоталич“ в последните дни на лятото. Входът е свободен!

Реклама