Connect with us

Музика

Фурорът за мюзикъла КОТКИ продължава!

Avatar

Публикувано

на

Cats small

снимка: PR

Отваря се четвърта-последна за България дата! Билетите за 14-ти май в зала 1 на НДК са вече в продажба в мрежата на Eventim

И третата дата за мюзикъла „Котки“ вече е изцяло разпродадена. След  масовата еуфория около обявяването на първото представяне на култовото заглавие от бродуейския афиш, за броени месеци се изчерпаха билетите за спектаклите на 11, 12 и 13 май в зала 1 на НДК.

Организаторите от АРТ БГ положиха големи усилия, за да успеят да договорят четвърта – последна  за България дата – 14-ти май (неделя). Билетите за нея са вече в продажба от днес в мрежата на Eventim на цени от 65 до 125 лв и ВИП места на стойност 155 лв. Това е последната възможност за 2017 г. да се види на живо в София мюзикълът на Андрю Лойд Уебър, покорил милиони по света. Следващата спирка от европейското турне на продукцията е Загреб.

АРТ БГ и Eventim напомнят, че закупените онлайн билети на сайта Eventim.bg вече могат да се чекират през мобилните телефони на притежателите си на входа на залата, ето защо този метод  е по-удобен от всякога.

Advertisement

Иконичната постановка „Котки“, стартирала в Уест Енд Лондон и добила световна популярност на Бродуей ще бъде един от централните акценти по случай 35-годишнината на Националния дворец на културата в рамките на пролетния фестивал Салон на изкуствата .

Присъединете се към официалното фейсбук събитие тук:
https://www.facebook.com/events/879817062124725/

„КОТКИТЕ“ ОНЛАЙН:

W: www.catsthemusical.com

FB: www.facebook.com/catsthemusical

Advertisement

T: www.twitter.com/catsmusical | @CatsMusical

Continue Reading
Advertisement