Connect with us

Телевизия

Футболно съзвездие по БНТ в студиото на „Трето полувреме“

Avatar

Публикувано

на

Екипът на дирекция Спорт на БНТ за УЕФА ЕВРО 2024 jpg

снимка: ПР

Едни от най-известните български футболисти и треньори ще бъдат ексклузивни гост-коментатори в специалните студийни програми на БНТ – „Трето полувреме“ – за УЕФА ЕВРО 2024 от 14 юни до 14 юли. Сред звездите, които водещите Илиян Енев и Радостин Любомиров ще посрещат, са Красимир Балъков, Илия Груев, Валери Божинов, Благой Георгиев, Велизар Димитров, Станислав Ангелов, Владимир Манчев, Велислав Вуцов, Христо Янев и други.

Предаването „Трето полувреме“ – запазена марка на БНТ и лидер във футболните прогнози и анализи, ще започва час преди първия съдийски сигнал на 27-те мача от УЕФА ЕВРО 2024, които ще бъдат излъчвани пряко в ефира на БНТ 1 и БНТ 3. В „Трето полувреме“ ще бъде отделено внимание на УЕФА ЕВРО 2024 в социалните мрежи, като най-забавните и интересни видеа, снимки и постове ще бъдат представяни от Андреа Банда Банда.

От 14 юни до 14 юли БНТ ще осигури на почитателите на футбола богата студийна програма. Всеки делничен ден по време на европейското първенство – от 9:10 ч. до 9:30 ч. по БНТ 1 и БНТ 3 – водещата на „Сутрин с УЕФА ЕВРО 2024“ Тереза Мутафчиева ще приветства в студиото популярни личности като музиканти, актьори, инфлуенсъри. „Сутрин с УЕФА ЕВРО 2024“ зрителите ще видят прогнозите на талисмана на БНТ за УЕФА ЕВРО 2024 – носатото мече.

Денят по БНТ 1 и БНТ 3 ще продължава с „Днес на УЕФА ЕВРО 2024“ от 11:30 ч. до 12:00 ч. с водещ Иво Бързаков. Тук ще бъдат обсъждани предстоящите мачове, както и отзвукът след срещите от предишния ден. УЕФА ЕВРО 2024 по БНТ ще приключва с 30-минутен обзор с начален час 23:55, който по традиция ще включва играта „Кадър на деня“ с ежедневна награда за зрителите – официалната топка на шампионата.

Advertisement

Репортерите Десислава Францова и Бюлент Мюмюнов заедно с операторите Станислав Златев и Асен Цветков ще бъдат специалните пратеници на БНТ в Германия, които със своите свидетелски разкази ще предават обстановката, емоциите и страстта от грандиозното събитие.

Всички 51 мача от УЕФА ЕВРО 2024 ще бъдат излъчвани онлайн на сайта BNTNEWS.BG/SPORT и в приложението BNT NEWS, като ще бъдат коментирани от осем от най-добрите спортни журналисти с опит в отразяването на големи футболни форуми. Четирима от тях ще пътуват за Германия – Стефан Георгиев ще коментира срещата на откриването на 14 юни, Никола Ибришимов – финала на 14 юли, Ивайло Ангелов и Илиян Енев.

Гледайте „УЕФА ЕВРО 2024по БНТ 1 и БНТ 3, онлайн на BNT.BG и BNTNEWS.BG/SPORT, както и в мобилното приложение BNT NEWS за iOS или Android

Continue Reading
Advertisement