Connect with us

Lifestyle

Фънки и Глория Петкова гостуват в „Събота вечер с Митко Павлов“ по БНТ 1

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Водещият е подготвил големи провокации за гостите си, които може да гледате тази събота от 21:00 ч.

Тази събота (14.11.2020 г.) Митко Павлов ще се появи за десети път в ефира на БНТ със своето вечерно шоу. Гости на водещия ще са откровеният до безкрайност Димитър Ковачев-Фънки и супермоделът, ди-джей, художник, режисьор и певица – Глория Петкова.

Естествено, и на двамата няма да им се размине да отговарят на директни въпроси. От Фънки ще получим признание относно – преминал ли е на страната на поп-фолка и подготвя ли грандиозен чалга концерт на стадиона. Очаквайте да разберете дали на базата на Инстаграм снимки е избрал Енджи Касабие, а не Донка Байкова за личен диетолог. Дали чията е заменила тотално пържолите в менюто му? Всичко това, ще бъде проверено нагледно в щурите предизвикателства, които екипа на шоуто му е подготвил, някои от които изключително, изключително люти! Фънки ще шокира аудиторията и като разкрие срамна хулиганска постъпка от миналото си.

снимка: ПР

Advertisement

Глория Петкова пък ще сподели има ли дисбаланс в семейния ѝ живот. Кой кого ревнува и кой не се е наживял; защо трудно намира приятелки и защо голотата не я провокира вече. Глория и Митко ще се превърнат в абстрактно произведение на изкуството като един на друг изрисуват телата си, но без помощта на четка…

Всичко това в едно изпълнено с много настроение и смях шоу.

Гледайте „Събота вечер с Митко Павлов“ на  14 ноември от 21:00 ч. по БНТ 1.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement