Connect with us

Музика

Хадауей кацна в България

Avatar

Публикувано

на

Хадауей кацна днес в София. Популярният евроденс изпълнител е у нас, за да вземе участие в петото издание на партито „Обичам 90те“. Заедно с Corona, Alexia, E-Rotic и C-Block ще ни пренесе обратно в 90те утре, 9 май, в Зимен дворец, в София, от 20:00 ч.

Феновете на Хадауей ще могат да чуят големите му хитове като „What is Love“, „Life“, „Fly Away“ и други, както и да се насладят на отлична деветдесетарска атмосфера, обещават организаторите от Коко ейджънси и Радио ENERGY.

„Българите са открита публика. Винаги е приятно да се връщам тук при такова топло посрещане“, коментира изпълнителят при кацането си у нас.

Днес Хадауей живее в автрийския град Кицбуел. „Австрия е тихо и подредено място, но за мен е перфектния дом.“, сподели изпълнителят. В ранните си години евроденс легендата е живял в САЩ, както и няколко години в Кьолн, Германия. Въпреки това, във всяка страна, в която гостува открива по нещо различно, което го привлича. „Обичам разнообразието в живота.“, каза Хадауей.

Желаещите да го чуят на живо могат да закупят билети от eventim.bg, както и на място пред Зимен дворец след 17:00 ч в деня на събитието /9 май/. Цените за единични билети са 40, 50 и 60 лв. за Golden circle. Ако закупите групов билет за трима, цената на човек е 35 лв. за правостоящи и 45 лв. за седящи места.

Advertisement

 

Continue Reading
Advertisement