Connect with us

Събития

Хелоуин с Любо Киров!

Avatar

Публикувано

на

Lubo Halloween

Lubo_HalloweenС още пресен вкус на лято и веселие на върха на езика, екипът на „Ивент Зона” е подготвил поредното ярко събитие в календара на най-цветния сезон на годината!
Не кога да е, а навръх Вси Светии, 31-ви октомври, в гостоприемното пространство на „III –ти етаж” Bar & Dinner, и не с кого да е, а с Любо Киров – най-Любимия Киров в страната!
Любо е познат на публиката не само като фронтмен на група „Те“, а и със самостоятелните си хитове. Работил е с най-популярните имена в родния музикален бранш – Графа, Мария Илиева, Камелия Тодорова, Живко Петров и много други. Притежател на не едно и две отличия – Изпълнител на годината 2012 – БГ Радио, Най-добра песен 2007 – БНР и т.н. Отдавна са факт и излъчванията на клипове на певеца в авторитетната класация на МТV – Europe’s World Chart Express.
Споменът за лятото вече жълтее само по клоните на дърветата и напоследък все по-често се изчервява… Затова „Ивент Зона” бързат да добавят актуални „номера” и лакомства, с които хладните дълги нощи да станат по-топли за преглъщане. Безспорно идеално място за целта е едно от любимите ни места в София – „III –ти етаж”, което с лекота променя своите цветове и предложения, в унисон с времето и вкусовете на клиентите си. А Хелоуин е перфектният повод да уплашим студа с красива музика, смях, богато въображение и страхотии.
Не е нужно да чукате на ничия порта в нощта на 31-ви октомври, вратите на „III –ти етаж” са широко отворени за маскирани (или не) фенове на талантливия Любо Киров, вкусната храна и ловците на духове. В петъчната вечер вземете приятелите си (или няколко усмихнати тикви) и се „скрийте” на III–тия етаж!
Отново на 31ви октомври, в 17:30ч, на същото място ще има и безплатни забавления и лакомства за всички деца, за които от III етаж са организирали специално Хелоуин тържество.
Екипът на „Ивент Зона” не се плаши лесно и приема с охота чувството за хумор, смелите номера и вкусните лакомства!
Начало – 21 ч, вход 10 лв.
Адрес: София, бул. „Ломско шосе“ 2а, на метростанция „Хан Кубрат“
За повече информация: http://www.eventzone.bg

Continue Reading
Advertisement