Connect with us

Tехнологии

Хибридна връзка и сигурна уеб камера в нов, удобен и екологичен монитор от B серията на Philips 

Avatar

Публикувано

на

243b1jh 00 info image

снимка:ПР

 Най-новото попълнение в бизнес линията на Philips Monitors е Philips 243B1JH (23,8″ / 60,5 см диагонал), мощен инструмент с функции за комфорт и сигурна продуктивност. Този монитор на Philips предлага хибриден USB докинг, за да опрости свързването: един двоен USB кабел с Type C и A конектори за видео, Ethernet, зареждане (до 100W) и DisplayLink. Това е идеалното решение за търсещите монитор с всеобхватни възможности за свързване, комфорт и сигурност – за комплексни работни среди, натоварени офиси или отворени площи за съвместна работа.

Опростени и богати възможности за връзка

Едно работно място трябва да бъде лесно за употреба, комфортно и организирано. Затова технологията за USB докинг на Philips Monitors осигурява универсално репликиране на портовете за лесна и пълноценна връзка без загадки. Philips 243B1JH предлага хибриден USB докинг с USB-C и USB-A портове. USB-C е тънък, симетричен конектор, който позволява лесно свързване с един кабел, бърз трансфер на данни и възможност за зареждане на лаптоп директно от монитора (с мощност до 100W). USB-A с DisplayLink позволява използване с който и да е лаптоп. Но това не е всичко: вграденият RJ-45 Ethernet осигурява по-добра сигурност на данните и DisplayPort изход за лесно свързване на още монитори по веригата. DisplayPort изходът дава възможност за включване на други дисплеи с висока резолюция само с един кабел от компютъра към първия екран. Това помага за поддържането на подредено бюро, което не е претрупано с кабели, защото организираното работно място насърчава също толкова добра организация на ума.

Производителност и сигурност

Advertisement

Philips 243B1JH оптимизира зрителното преживяване. Той разполага с IPS LCD дисплей, който се характеризира с широки ъгли на видимост от 178/178 градуса, кристални изображения и живи цветове с висока точност и консистентна яркост. Това е особено важно при работа в екип пред един монитор: по този начин е възможно да се постигне перфектен изглед от почти всякакъв ъгъл, без да се компроментира качеството на изображението. За по-комфортно преживяване и добро здраве на очите моделът предлага режима Philips LowBlue и технологията Flicker-Free, а освен това притежава и сертификат TÜV Rheinlend.

Новият монитор Philips 243B1JH е правилният избор за тези, които търсят и повече сигурност: най-новата изскачаща уеб камера притежава усъвършенствани сензори за лицево разпознаване Windows Hello™, което позволява на потребителите да се вписват в Windows устройства за по-малко от две секунди (около три пъти по-бързо от въвеждането на парола).

„Зелен“ по душа

В съзвучие с цялата B серия, този модел отговаря на редица стандарти за защита на околната среда и притежава сертификати като EnergyStar 8.0, EPEAT, TCO Certified Edge и RoHS. Вграденият PowerSensor засича присъствието на потребителя и настройва яркостта на монитора в резултат (намалява яркостта, когато потребителят не е пред екрана). Това води до по-дълъг живот на продукта и спестява до 80% енергия. В допълнение, мониторът е снабден с LightSensor, който автоматично настройва яркостта на картината, за да пасва на светлинните условия в помещението при минимално потребление на енергия.

Мониторът Philips 243B1JH е наличен от февруари на крайноклиентска цена от 817 лв. с ДДС.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement