Открийте ни и в

EDM

Хиляди гости от цяла България уважиха началото на летния сезон

Avatar

публикувано

на

Хиляди гости от цяла България уважиха началото на летния сезон 141

Футболистите Валери Божинов, Даниел Боримиров, Георги Петков и Славчо Тошев заедно с всички гости на Bedroom Beach минаха по него за откриването на летния сезон на морето. Заедно с тях към грандиозното парти се включиха певицата Маги Джанаварова, екс-депутатката Калина Крумова, продуцентът Джуди Халваджиян и Цецо Елвиса.

Валери Божинов се появи в мъжка компания, с което не успя да даде повод за обсъждане коя е новата му половинка. В непосредствена близост до него се забавляваше и Красьо Черния със солидна охрана. Бизнесменът Христо Сираков се показа с нова дама до себе си. Хиляди фенове на култовия Bedroom Beach пристигнаха специално, за да дадат старт на парти сезон 2015. Спортисти, бизнесмени и красавици от цялата страна блеснаха на купона със стилни тоалети.

Този уикенд бе дадено началото на летният сезон на Bedroom Beach! Злато, блестящи костюми, гъвкави тела на 3 топлес момичета, 2 предизвикателни акробатки на пилон, едната от които е финалистката от „България търси талант“ Симона Бойкова, авангардна хореография на балета Bedroom Ladies – всичко това се появи на сцената в една златна рамка,  обединено под името Sparkling Sex Appeal, новото шоу на Bedroom Beach. Общо 20 танцьори в продължение на 5 часа изнесоха изключителна шоупрограма, като оставиха гостите без дъх! Зад артистичния проект стоят Галя от Сатен като хореограф и Донка Боева като дизайнер на костюмите. Зад пулта се раздаваха резидентите на Bedroom – диджей Mascota, диджей C-Fusion и МС П.

Двудневното парти продължи с Welcome to Daylife на диджей Tony и Tatyana с нейната електрическа виола, а през нощта с тематичното шоу Fetish Night, където топлес момичета с въжета, синджири и белезници нагорещиха страстите до краен предел. Цяла нощ зад пулта се вихриха резидентите на Bedroom диджеите Dimo BG и Andrew.

[media-credit name=“снимки: PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]IMG_5318[/media-credit]

Продължението

При такъв подобен старт е немислимо свалянето на гарда в следващите дни, седмици и месеци. Някъде сигурно и това се случва, но не и за Bedroom Beach в Слънчев бряг. В него тежката хаус артилерия ще загърми на 18 юли с Ruben Alvarez, на 25 юли с Rae, която, въпреки че е представител на нежния пол, е тя дяволски добра зад пулта. Хаус програмата ще продължи на 1 август с унгарските ветерани Crazibiza, с испанеца David Penn на 8 август и с германеца Ben Delay на 15 август.

Подобен безапелационен ритъм е предвиден и за черните партита в Bedroom Beach: на 3, 24 юни и 26 август забавлението е гарантирано от диджей Big D, на 10 и 17 юни, на 8 юли и на 2 септември зад пулта ще се вихри диджей Foxxy. Черната вълна ще достигне критично високи нива в края на юли и през август с Ice Cream, Alex P, Big D, с Krisko, Dim4OU, Santra, DJ Fed и Foxxy, с Ъпсурт, Lora, Spens, Skilrs, Doncho, Bili The Kids, Cass, със 100 Kila и Fed и с Михаела Филева, Били Хлапето, Алекс&Влади. Списъкът не е пълен, но пък говори много на феновете на черната музика.

Bedroom Beach е предвидил за всекиго по… много и цяло съзвездие от родни диджеи: Mascota, C-Fusion, Dimo BG, Andrew, D-Trax, Gorro, MC П, 5Prite, Steven и Yassen Petrov. Всеки уикенд те ще дирижират тематичните партита, които са запазена марка на Bedroom Beach и балета Bedroom Premium Ladies: The Queens, Haute Coture, Pure Glamour, Luxury Night, Fairy Tale, White Devils, RockstaR, The Land of Pleasure, Gothic Night, Brasilian Carnaval, Moulin Rouge, Victoria’s Secrets Show и др.

Феновете на тези партита на Bedroom знаят за какво става дума. За останалите нека съдържанието им остане изненада. Welcome в Bedroom Beach, Слънчев бряг!

Снимки: Дориян Тодоров, disco.bg и Стоян Йотов

 

Реклама