Connect with us

Музика

ХИПОДИЛ ТРИБЮТ от СВЕТЛЬО & THE LEGENDS тази вечер в ТЕРМИНАЛ 1

Avatar

Публикувано

на

hipodil tribute poster

hipodil_tribute_poster

Тази вечер, 26 февруари, СВЕТЛЬО ХИПОДИЛСКИ & THE LEGENDS ще припомнят на публиката култовите песни на ХИПОДИЛ. Събитието ще се състои в Терминал 1 (ул. Ангел Кънчев 1). Клубът отваря врати в 21:00, а концертната част стартира в 22:00.

Сетът на Светльо Хиподилски и компания ще е с продължителност над два часа, включвайки близо тридесет от старите и добре познати песни на Хиподил. Публиката в Терминал 1 ще има възможност да се резвихри на фона на парчета като „Бате Гойко“, „Жената“, „Момичето“, „Алкохолен делириум“, „Скакауец“, „Облаци“, „Бира“, „Въжен“, „Море от алкохол“, „PVC“, „Чифт очи“, „Овци“, „Нова градска песен“, „Отнесен“ и много други.

Билети за концерта довечера се разпространяват в мрежата на Eventim.bg на предварителна продажба срещу 10 лв. Каси – Пикадили, Германос, Офис 1, На тъмно, Usit colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Арена Армеец, Строежа, както и онлайн през сайта на компанията. Цената за продажба на билети на място, на входа на клуба, е същата, но поради силния интерес и ограничения капацитет, се препоръчва предварителното им закупуване или пристигане в по-ранен час!

Събитие във Фейсбук:
https://www.facebook.com/events/796373683772847

Advertisement
Continue Reading
Advertisement