Connect with us

Събития

Хитовата драма „С Русия в сърцето“ вече в България

Avatar

Публикувано

на

по Timeless Drama Channel

Хитовият турски сериал „С Русия в сърцето“ стартира в България. Той вече е достъпен за всички абонати на Булсатком чрез демо версията на канала Timeless Drama Channel (TDC) – първия телевизионен канал в България, посветен изцяло на турски продукции, чийто официален старт у нас се очаква съвсем скоро

Телевизионната драма „С Русия в сърцето“, базирана на едноименния роман, е една от многото вълнуващи турски продукции, на които зрителите ще могат да се насладят по TDC. Сериалът ще предложи на публиката една истински емоционална история, в центъра на която са звездите на турското кино Къванч Тътлату и Фарах Зейнеп Абдуллах.

„С Русия в сърцето“ е базиран на реални събития и разказва историята на двама влюбени, които загърбват досегашните си животи, напускат семействата си и бягат в Истанбул по време на Руската революция. Приключението и любовната история на Курт Сеит Еминоф (Къванч Тътлату), красив лейтенант от Крим, и красавицата от знатен руски род Александра Верженская – Шура (Фарах Зейнеп Абдуллах) са представени на фона на размирици, революция и окупирания Истанбул.

В главните роли влизат едни от най-популярните турски кино звезди – Къванч Тътлату и Фарах Зейнеп Абдуллах. Красивият турски актьор е бивш баскетболист и модел, а от началото на филмовата си кариера през 2005 г. е и едно от най-популярните лица от малкия екран в Турция. В България Тътлату стана популярен със сериалите „Перла“ и „Забраненият плод“. Днес той е един от най-високо платените турски актьори и носител на редица награди, донесли му световна слава. Неговата екранна половинка Фарах Зейнеп Абдуллах е популярна турска актриса и певица. Кариерата ѝ в киното започва през 2010 г., когато тя е още студентка, но получава роля в един от най-популярните тогава турски сериали. Филмовите ѝ превъплъщения ѝ носят редица награди, сред които и тази за „Най-добра поддържаща женска роля“ на Телевизионните награди в Анталия. Харизматичната актриса има над 5 пълнометражни филма зад гърба си, както и четири турски сериала, сред които „Великолепният век: Кьосем“ и „Времето лети“.

Advertisement

Вълнуващата история на „С Русия в сърцето“ ще бъде излъчена в ефира TDC – първия глобален канал, посветен изцяло на турските драма продукции. Каналът е част от мрежата на един от големите телевизионни оператори в страната – Булсатком, и е достъпен за всички абонати на компанията. TDC е част от богатото портфолио на SPI International/FilmBox, международна медийна компания, управляваща 40 канала на 6 континента. В глобален мащаб TDC достига до над 5 милиона домакинства, като е изключително популярен в Източна Европа, на Балканите и в Близкия изток.

Continue Reading
Advertisement