Connect with us

Общество

Хитовите сериали от програмата на Bulgaria ON AIR – вече и онлайн

Avatar

Публикувано

на

Bulgaria ON AIR сериали online

Зрителите на Bulgaria ON AIR вече могат да проследят любимите си сериали и на още една платформа – онлайн. Националната политематична телевизия добави нова функционалност на сайта си, с която дава възможност на всички кинолюбители да наваксат с пропуснатите епизоди на сериалите от програмата, като ги гледат в удобно за тях време в специално създадената секция на bgonair.bg. По този начин всички, които са пропуснали някоя серия или искат да я гледат отново, ще имат възможността да го направят по лесен и достъпен начин.

Дигиталното портфолио на телевизията ще включва епизоди на всички сериали от програмата на Bulgaria ON AIR. Сериите ще бъдат достъпни за гледане онлайн в рамките на един ден след излъчването им в ефир.

От днес директно на уебсайта на телевизията всеки може да гледа пропуснатите епизоди от хитовия американски сериал „Нереално“, който през 2015 година е обявен за най-вълнуващ нов сериал в престижните филмови награди „Изборът на критиците“. Той се излъчва всеки делник от 20:30 часа и разкрива жестоките игри, които се случват зад кулисите на любимо американско реалити предаване, в името на високия рейтинг.

От  2 ноември, в ефира на Bulgaria ON AIR тръгва и екшън сериалът „Морски тюлени: Шести отряд“, който е вдъхновен от реални секретни мисии на военните части в САЩ. Той ще се излъчва всяка делнична вечер, от 22:15 часа, а повторенията може да гледате още на следващия ден на уебсайта на телевизията.

На 3 ноември стартира и романтичният комедиен сериал „Американска принцеса“, който направи премиерата си за България в ефира на Bulgaria ON AIR. Той ще се излъчва от понеделник до петък, от 20:30 часа, а епизодите ще бъдат достъпни за гледане и онлайн още на следващия ден.

Advertisement

С добавянето на новата функционалност на уебсайта си Bulgaria ON AIR дава още една удобна възможност на зрителите да не пропускат любимите си сериали и да се насладят на висококачественото и разнообразно портфолио от заглавия от цял свят, които телевизията излъчва. Решението е и част от постоянния стремеж на медията към увеличаване на видеосъдържанието в дигитална среда както по отношение на развлекателната продукция, така и на новините и актуалните предавания, които се ползват с високо зрителско доверие заради плурализма, експертността и достоверността си.

Continue Reading
Advertisement