Connect with us

Кино

Хитовият сериал „Петима братя“ с премиера в България по TDC

Avatar

Публикувано

на

Хитовият турски сериал „Петима братя“ дебютира в България днес (17 август) в ефира на единствения по рода си канал за турски продукции TDC. Популярният комедиен сериал, изпълнен с различни и интересни обрати, ще се излъчва всеки делничен ден от 19:00 ч.

Продукцията разказва историята на едно необикновено семейство. Саит, Орхан, Тургут, Назим и Азиз са петима братя, които не се приличат по нищо, но имат силна и неразрушима връзка помежду си. Уникалният характер на всеки един от тях придава неподражаем чар на сюжета на комедийния сериал. В един съдбовен ден Саит, най-големият брат, който е и бащинската фигура в семейството, решава, че е време да се съсредоточи върху собствения си живот. Плановете му обаче не поемат в посоката, в която му се иска, и скоро той се озовава в драматичен любовен триъгълник. Докато Саит се опитва да се справи с този хаос, братята му започват да търсят своята собствена независимост, което води до многобройни трагикомични ситуации за всеки един от тях.

В главните роли в сериала влизат едни от най-обичаните турски актьори – Осман Сонант („Божествено“), Серкан Кескин („Огнено сърце“), Тансу Бичер („Великолепният век“) и други. Не пропускайте новите епизоди на хитовия турски сериал „Петима братя“  всеки делничен ден от 19:00 ч. само по TDC.

„Петима братя“ е само една от многото вълнуващи продукции, които очакват зрителите на TDC. Каналът е достъпен в България ексклузивно в мрежата на Булсатком като част от плана ПРЕМИУМ+ и пакета DRAMA, предлагани от оператора. В глобален мащаб TDC се развива изключително динамично, като към момента се гледа от над 5 милиона домакинства и е особено популярен в Централна и Източна Европа, на Балканите и в Близкия Изток. Каналът е част от богатото портфолио на глобалната медийна компания SPI International/FilmBox, която оперира 42 телевизионни канала на 6 континента.

Continue Reading
Advertisement