Открийте ни и в

Кино

Хора срещу машини в “Трансформърс: Последният рицар”

публикувано

на

Хора срещу машини в "Трансформърс: Последният рицар" 139

Хиляди години трансформърите са били ключова част от човешката история и тяхната тайна е пазена с цената на безброй животи. Два свята – този на човеците и този на машините – са съжителствали заедно на Земята, но сега, за да оцелее единият, другият трябва да загине. Грандиозната битка между трансформъри и хора ще започне този юни, а новият трейлър на Трансформърс: Последният рицар загатва за зрелищни каскади и чутовни сблъсъци, които ни очакват в най-новата мегапродукция на Майкъл Бей.

За да спасят хората своето бъдеще, трябва да повдигнат завесата на миналото. И това ще направи самият сър Антъни Хопкинс в ролята на сър Едмънд Бъртън – британски лорд, наследник на тайната на трансформърите. С помощта на Кейд Йегър (Марк Уолбърг), Бъмбълбий и професор от Оксфорд (Лора Хадок), той ще трябва да намери начин да спре Оптимус Прайм и да съхрани човешката раса.

В новия трейлър на Трансформърс: Последният рицар Майкъл Бей отново ни показва безупречно майсторство на визуалните ефекти и несравнимо въображение в един свят, в който се сблъскват хора и машини, а само един от видовете ще оцелее.

Трансформърс: Последният рицар идва в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX на 23 юни 2017 г.

Реклама