Открийте ни и в

Кино

Хълк проговаря в новия трейлър на „Тор: Рагнарок“

Avatar

публикувано

на

Хълк проговаря в новия трейлър на "Тор: Рагнарок" 141

Новият трейлър на Тор: Рагнарок, който беше показан на най-важното събитие, свързано с Вселената на Марвел – Comic Con през изминалия уикенд, зарадва и очарова феновете. В новите кадри от дългоочакваното трето продължение за Отмъстителя виждаме, че той отново иска да събере дружинка, като в доброто старо време, но този път ще им се наложи да се изправят пред невиждана досега сила – Хела (Кейт Бланшет), богинята на смъртта, която застрашава Асгард. И именно в името на своето оцеляване Тор ще се събере отново с Хълк, ще се наложи да се съюзи с Локи и ще се направи всичко по силите си да спре Рагнарок – унищожението на света, който познава.

И този път Хълк поднася най-голямата изненада. Във втория трейлър на Тор: Рагнарок виждаме, че голямото зелено чудовище проговаря. И то с чувство за хумор. Този момент се превърна в най-обсъжданата тема след премиерата на новите кадри от филма. Дали чувството за хумор на дружинката на скандинавския полубог ще успее да победи безмилостната и всемогъща Хела, заплашваща да унищожи света, или ще трябва да разчитат и на своите суперсили, ще разберем този октомври.

Режисьор на Тор: Рагнарок е Тайка Уайтити, а в ролите ще видим Крис Хемсуърт като Тор и Том Хидълстън в ролята на Локи. Към тях се присъединяват, чаканите с огромно нетърпение от феновете Кейт Бланшет, Идрис Елба, Джеф Голдблум, Теса Томпсън и Карл Ърбан, както и Марк Ръфало и Антъни Хопкинс.

Тор: Рагнарок идва в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX на 27 октомври.

Реклама