Открийте ни и в

Общество

Центъра за култура и дебат „Червената къща „Андрей Николов” представя „Без Изход“

Avatar

публикувано

на

Центъра за култура и дебат „Червената къща „Андрей Николов” представя "Без Изход" 141

снимка: Таня Дечева

На 15 септември  от 19:30 часа можете да видите премиерата на спектакъла  „Без Изход” на Театър „Друга линия” в Центъра за култура и дебат „Червената къща „Андрей Николов”. Представлението ще се играе отново на 22 септември от 19:30. Спектакълът e адаптация по пиесата „При закрити врата“ на философа, писател и нобелист Жан-Пол Сартр.

Сюжетът представя трима непознати, които попадат в ада. Стремежът им към спасение ги изправя пред собствените им слабости и ги довежда до крайност. Адът е място, в което животът, характерът и съществуването ни са немислими, ако няма огледало, което да ни отразява. Корективът са другите.

Центъра за култура и дебат „Червената къща „Андрей Николов” представя "Без Изход" 142

снимка: Таня Дечева

„Без Изход“ е провокация за търсене на целите и пътя към тях. Присъдата е свободата на избор, от която ни е страх да се възползваме.

Билетите за представлението са на цена от 12 и 10 лв.

За купуване/ резервация на билет: кликнете тук  за премиерата на 15 септември и тук за събитието на 22 септември. Можете да купите/резервирате билет всеки ден на касата на Червената къща от 9:00 до 21:00 ч. За контакт: 0885 828 532, 02/ 988 81 88, office@redhouse-sofia.org.  Резервациите важат до 15 минути преди началото на събитието.

Реклама