Открийте ни и в

Музика

Цяло съзвездие за ЗВЕЗДНИЯ ТУРНИР ПО ТЕНИС НА МАСА на първия учебен ден

публикувано

на

Цяло съзвездие за ЗВЕЗДНИЯ ТУРНИР ПО ТЕНИС НА МАСА на първия учебен ден 137

BG MUSIC CHANNEL започва инициатива под надслов „Спортувай с БГ музика!”. Целта на музикалната телевизия е да стимулира младите хора в България да спортуват по-активно, да се концентрират върху физическите активности и да слушат повече българска музика.

Инициативата стартира на 15 септември и първото мероприятие от поредицата ще бъде ЗВЕЗДЕН ТУРНИР ПО ТЕНИС НА МАСА в PARADISE CENTER.

В него участие ще вземат едни от най-обичаните звезди на българската поп, рок, хип-хоп и R’n’B сцена. Участие са потвърдили: Орлин Павлов, Били Хлапето,  Революция Z, D2, Руди, Дули, Ice Cream, Б.Т.Р., Skiller, Румънеца и Енчев, Дичо, SouthWick, DJ Marten.

Всички желаещи да премерят сили на тенис масата с любимите си звезди могат да се запишат за участие до 11 септември /петък/ на място в social club „We play”, намиращ се на ет.1 в PARADISE CENTER (за повече информация: https://www.facebook.com/weplaysofia, тел. 0887 082 080).

От 19:00 ч. на 15-ти септември организаторите от BG MUSIC CHANNEL са подготвили и още една изненада за всички ученици и посетителите на столичния мол – на „Водна сцена” в PARADISE CENTER, веднага след официалното награждаване на победителите в ЗВЕЗДНИЯ ТУРНИР ПО ТЕНИС НА МАСА ще се състои и ПРАЗНИЧЕН КОНЦЕРТ по повод първия учебен ден с любими български артист – изпълнители.

Освен лична среща със звездите, възможност за участие в турнира и празничния концерт, за посетителите на PARADISE CENTER в първия учебен ден ще бъдат подготвени още много изненади и незабравими емоции!

Реклама