Connect with us

Музика

Чарли Чаплин на Smugglers Swing Club

Avatar

Публикувано

на

SSC 20.09 Chaplin

SSC_20.09_ChaplinСлед летните месеци и партитата на открито, дойде време The Smugglers Collective отново да включат своята машина на времето, наречена SMUGGLERS SWING CLUB, за едно ново завладяващо пътешествие. Този път машината ще ни отведе в началото на 20-ти век, златната ера на нямото кино, когато едно единствено име е имало значение – Чарли Чаплин. Smugglers Swing Club: Modern Times ще се проведе тази събота (20 септември) в традиционното за събитието място – столичния клуб “Mixtape 5”.
Партито ще въведе посетителите си в монохромния, черно бял свят на нямото кино, комедийните класики на Чарли Чаплин и Модерните Времена, които са били 20те години на миналия век. Зад пулта, разбира се, ще са DJ-те от The Smugglers Collective, които ще върнат гостите на събитието към златните години на суинга и ритъм&блуса, зората на рокенрола, a към края на вечерта ще навлезем с пълна сила в 21 век, когато electro swing-a е новата винтидж мания в цял свят.
За една единствена нощ, клуб “Mixtape 5” ще бъде преобразен в декор от филмите на великия актьор. Посетителите ще видят сцени от “Modern Times”, “City Lights” и други негови класики. Сред гостите ще се разхождат двойници на Чарли Чаплин, докато на дансинга танцьори изпълняват спиращи дъха хореографии.
Smugglers Swing Club: Modern Times ще посрещне любителите на суинг и рокенрол музиката с традиционния си „Винтидж будоар“, където всички гости ще могат да преобразят визията си с ретро прически и грим, направени от професионалисти. Посетилите партито ще имат възможността да си направят и фото сесия в специално изградения тематичен декор.
Няма да се размине и без подаръци, за всички фенове и тези които все още не са се докоснали до тази емоция, но винаги с отворено съзнание приемат новите предизвикателства, лорд Самърсби раздава 3 двойни покани за събитието през специална игра във FB страницата на марката https://facebook.com/Somersby
Предстоящото издание на Smugglers Swing Club отваря врати на 20 септември в клуб MIXTAPE 5 (бул. „България“ 1, подлез „Галерия“). Началният час е 21:00, а стартът на винтидж-треската ще бъде даден в 22:00 часа. Входът е на цена от 10 лева, без предварителна продажба на билети.

TheSmugglersCollective_photo_credit-S_Formance_Creative_Team

снимка: S Formance Creative Team

За тези, който не са присъствали досега на събитие от поредицата, SMUGGLERS SWING CLUB представлява среща между вчера и днес, чието проявление в музикално отношение означава SWING срещу ELECTRO-SWING. По този начин са покрити всички разклонения на SWING и ROCK’N’ROLL музиката от 40-те години до днес, когато ELECTRO-SWING течението изживява своя възход. От феномен SMUGGLERS SWING CLUB се превърна в традиция. Партитата имат за цел да популяризират пред по-широка аудитория винтидж музиката, култура и начин на забавление, всичко това поднесено с модерен привкус. След като феновете на стила успяха вече да видят на живо някои от най-актуалните имена от суинг и електро суинг сцената, The Smugglers Collective са подготвили главозамайващи изненади и експлозивни събития с марката SMUGGLERS SWING CLUB.

The Smugglers Collective live

The Smugglers Collective live, снимка: The Smugglers Collective