Connect with us

Дръм и Бас

Четири дни дръм енд бейс на плажа на Варвара

Avatar

Публикувано

на

От 4 до 7 август 2016 на приказният плаж Варвара ще се проведе първото, но изключително амбициозно издание на Bass Sea Festival. За фестивала пристигат специални гости от Англия, сред които световноизвестните ди джеи Grooverider, Rough Tempo, KRS Skills и Soul Savaz. Събитието е съвместна продукция на английския лейбъл Formation Records и родния екип на Hard Music and Sounds United (HMSU).

Сцената на плажа ще приветства и водещи диджеи от България – дуото High Roll, прогресиращият в Европа и света търновец L 33 и много други. Дневната програма е подготвена от авангардния колектив Mirizma и ще включва фънк, дъбстеп и ликуид дръм енд бейс.

И понеже всичко това не е достатъчно, организаторите са запазили лодка, на която ще има специално boat party. В продължение на три часа по залез слънце 40 фена ще могат да слушат музика, да танцуват и да се радват на красотата на бреговете на Царево, Варвара и Ахтопол.

Плажът на Варвара е добре пазена тайна, един морски рай, запазил своя непринуден черноморски чар. Единственото заведение, опериращо на плажа, е небезизвестният Wakeup бар, който тази година ще приветства два фестивала, единият от които е именно Bass Sea Festival. Името е игра на думи – от Black Sea и Bass Festival – и описва тематичната насоченост на музиката, а именно в жанровете дръм енд бейс, текстеп, джънгъл и дъбстеп.

Организатор на събитието е промо екипът на Hard Music and Sounds United – най-старото и активно музикално движение за дръм енд бейс музика, което стартира още в далечната 1999 г. В историята си HMSU има 16 фестивала на Витоша, съ-организация на Spirit of Burgas в частта с електронната музика, над 300 собствени събития в страната и региона и десетки верни фенове. Bass Sea Festival съвсем не е първото събитие по черноморието, но е първият четиридневен фестивал с марка HMSU.

Advertisement

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“640″]SEABASS_2016_FLYER_BACK_A6_3mmBleed[/media-credit]

Билетите за събитието вече са в продажба в мрежата на Евентим на цена от 35 лв. за четирите дни и 20 лв. за една вечер. На място цената за четирите дни е 40 лв., а цената на партито с лодка – 40 лв. с включена консумация. Дневната част на фестивала е безплатна.

Повече информация за събитията на HMSU можете да намерите на  http://www.fb.com/hmsu.org  или на  https://www.facebook.com/events/621051978047778/

Continue Reading
Advertisement