Открийте ни и в

Кино

Човешкото дете е най-добрия приятел на Динозаврите

Avatar

публикувано

на

Човешкото дете е най-добрия приятел на Динозаврите 141

В новия трейлър на очакваната в празничния сезон нова анимация на Дисни и Пиксар – ДОБРИЯТ ДИНОЗАВЪР, динозаврите проговарят, а най-добрият приятел на 21-метровия апатозавър-тинейджър Арло е….. човешкото дете, което той кръщава Спот. С него той се отправя на едно невероятно и вълнуващо приключение, в което ще трябва да пребори страховете си и да възстанови мира в света, в който живее. Възможен само защото в ДОБРИЯТ ДИНОЗАВЪР астероидът, променил завинаги живота на Земята, ни е подминал и гигантските динозаври са си съвсем живи. След огромния международен и български успех на ОТВЪТРЕ НАВЪН, ДОБРИЯТ ДИНОЗАВЪР заслужено ще завладее сърцата на малки и големи в навечерието на Коледа, като разкаже една вдъхновяваща история за силата на приятелството и предизвикателствата пред порастването по остроумен и много забавен начин.

Режисьор на анимацията е Питър Сон, чийто режисьорски дебют е късометражният филм на Пиксар “Partly Cloudy”. Работил е в различни части на продукциите на Пиксар и е озвучавал роли в Рататуй и Университет за таласъми. Продуцент на ДОБРИЯТ ДИНОЗАВЪР е Денис Рийм, който продуцира „Колите 2” „В небето”.

Заедно с ДОБРИЯТ ДИНОЗАВЪР се очаква и късометражният филм на Дисни и Пиксар „Party Central” с любимите на всички таласъми Майк и Съли, които се събират отново със своите Озма Капа приятели за един лудешки парти уикенд в Университета за таласъми. Групата организира първия си купон, но никой не идва. За всеобщо щастие Майк и Съли имат план, с който „Party Central” да се превърне в най-епичния купон, който училището е виждало.

Продължете понататък
Реклама